ATV;Magyar Péter;

Magyar Péter szerint „Rogán Antalék” egy hazug provokációt rendeltek meg az ATV-től

Egyben azzal vádolta a csatornát, hogy meghamisították az egyik, kampányban tett nyilatkozatát. 

„Mivel az ATV NER-lovag vezérigazgatója, a csatorna tulajdonos Németh Sándor fia, már büntetőeljárással fenyegetőzik, öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” - írta egy kedd délelőtti Facebook-bejegyzésben a Tisza Párt alelnöke. 

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a csatorna vezérigazgatója szerint rossz történelmi korokat idéz, hogy az ellenzéki politikus vallási hovatartozásuk alapján listázta a csatorna munkatársait. 

Magyar Péter Németh S. Szilárdnak címezve szavait úgy fogalmazott, érti, hogy kellemetlen, hogy mostanra mindenki számára kiderült, hogy az ATV és a hozzá közel álló médiumok ezer szállal kapcsolódnak a fideszes médiabirodalomhoz és a propagandához. „Megértem, hogy Rogán Antalék megrendelték önöktől a tegnapi hazug provokációt, amit a megafonos közpénzégető propagandisták tűkön ülve vártak. (...) Megértem, hogy jó Rogán Antal  körével közös cégeket gründolni. Megértem, hogy jó NER-es partikban lazítani és Rogán Cilivel ünnepelni szülinapot” - fogalmazott Magyar Péter megjegyezve, hogy a sérelmezett posztban senkit sem nevezett meg vallási hovatartozása kapcsán. Bár akár meg is tehettem volna, mert minden érintett büszkén vállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy a Hit Gyülekezete nevű »egyházhoz« tartozik - fűzte hozzá.

A Tisza Párt alelnöke azt is sérelmezte, hogy az ATV szándékosan meghamisította az egyik, külföldi lapnak adott interjúját, mivel a háború kapcsán egy olyan dolgot adtak a szájába, amivel aztán járathatta volna az úgynevezett „rogáni propaganda”. Így most más módszerekkel próbálkoznak. Végre összenő, ami összetartozik - jelentette ki utalva arra, hogy a NER-média szó szerint ugyanazt a hazugságot hozza le, amikor interjú közben felállt. 

„Van egy rossz hírem. A magyar emberek átlátnak a szitán. És az ATV-n is. És ez meg is fog látszani a nézettségen”

- zárta sorait Magyar Péter.