Előfizetés

Életveszélyes sérülést okozott a magyar sztár - börtön is lehet a vége

Állítólag a barátját védte Kállay-Saunders András - az egyik támadó agylebenysérüléssel napokig feküdt az intenzíven.

Tavaly május végén a Bors elsőként írt róla: Kállay-Saunders András verekedésbe keveredett a Hajógyári-szigeten. A Megasztár felfedezettje akkor elmesélte: egy buliból hazafelé tartva kötöttek beléjük, szerelmét, Tolvai Renit inzultálták, és ő verekedésbe keveredő barátja segítségére sietett, emlékeztet  most a Bors. (A cikket teljes terjedelmében itt olvashatja.)

– Nem hagyhattam, hogy bántsák a barátomat. Megpróbáltam ledobálni róla az embereket, és közéjük állni, nyilatkozta akkor Saunders. A Bors megtalálta a verekedésben megsérült testvérpárt is, bár a két fiú nem kívánt nyilatkozni. Egyikük arc- és orrcsonttörést szenvedett, míg testvére agylebenysérüléssel napokig feküdt az intenzív osztályon. Utóbbi akár könnyen a halálához is vezethetett volna, így a súlyos testi sértés miatt indult nyomozást átminősítették életveszélyt okozó testi sértéssé.

A Bors most azt is kiderítette, a rendőröknek a nyomozás során sikerült egyértelműen azonosítaniuk a támadókat. Kállay-Saunders András az egyik, akit gyanúsítottként már ki is hallgattak. A nyomozást egyelőre nem zárták le. Az üggyel kapcsolatban korábban lapunknak nyilatkozó ügyvéd elmondta, mindkét sérülés okozásáért járhat börtön.