Igazi döbbenet

A mai napig nem lehet elérni, hogy a magyarok végre befejezzék a cigányozást, a zsidózást. Nem az "átlagos" cigány- és zsidógyűlölőkre gondolok, ezt biztosan nem lehet megszüntetni, de az, hogy a magyar Parlamentben ez lehetséges, az már felháborító. Az alig 34 éves jobbikos és őszintén náci Novák képviselő, akit már jól ismerünk, mint igazi antiszemitát és cigánygyűlölőt, az igazságügyi bizottság ülése után megvádolta Teleki Lászlót (MSZP) azzal, hogy "megvásárolta a Fidesz az MSZP cigány képviselőjének parlamenti szavazatát".

Tudom, hogy felháborodást keltettek ezek a szavak a Parlamentben, lesz egy házbizottsági ülés is, ahol alighanem el fogják "ítélni" Novák kijelentését. De nekünk, roma származású magyar embereknek ettől könnyebb nem lesz. Mert egy ilyen ember, mint Novák, nem lehetne országgyűlési képviselő. Nem volna helyük a T. Házban a rasszista, antiszemita, embergyűlölőknek. Talán valamelyest segítene, ha a tisztelt Ház megtárgyalna egy olyan törvényjavaslatot, miszerint aki a magyar országgyűlésben rasszista, antiszemita, embereket megalázó kifejezéseket, uszító szavakat használ, attól lehetőség legyen megvonni a mandátumot. És azonnal mentsék fel a képviselő státuszából, és soha többé be se tehesse a lábát a Házba!

Az olyanok, mint Novák érzik, hogy azért, amit tettek, nincs okuk a félelemre, tovább is folytathatják a "parlamenti tevékenységüket" a Jobbik oldalán, ahol teljes mellszélességgel kiállnak mellettük.

Szerző