Előfizetés

Megverte és megrugdosta élettársát

Rendőrök vitték el súlyos testi sértés kísérletének gyanújával azt a férfit, aki otthonában megverte és összerugdosta élettársát Kaposvárott - értesült a HavariaPress.

A somogyi megyeszékhely rendőrségére szerda este jelentették be, hogy tettlegességig fajuló vita alakult ki egy középkorú helyi férfi és társa között. Az eddigi információk szerint a 45 éves férfi este 8 és 9 óra között esett neki élettársának, közös otthonukban, ahol előzetes szóváltást követően többször is megütötte, illetve megrúgta.

A nő az orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérülésekkel megúszta az ütlegeket, de a sebesülései könnyen lehettek volna súlyosabbak is. A rendőrség ezért súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást a férfi ellen, akit a csütörtöki napon gyanúsítottként hallgattak ki a Kaposvári Rendőrkapitányságon.

Belehalt sérüléseibe az akasztói baleset egyik áldozata

Meghalt a kórházban a Solt és Akasztó között csütörtök este történt közúti közlekedési baleset egyik sérültje - tette közzé a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Az 53-as úton Dunatetétlennél egy Kiskőrös felől Solt irányába közlekedő személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy traktorral. Az ütközés után a személyautó visszasodródott a jobb oldali forgalmi sávba, és nekicsapódott egy másik személygépkocsinak.

A mentők négy sérültet vittek kórházba, közülük a személyautóban utazó 69 éves dunavecsei nő a kórházban meghalt.

Ki kellett vágni a fát, hogy hozzáférjenek a sérült autóshoz

Autójával lesodródott az útról, fának ütközött és súlyosan megsérült egy férfi Budakeszi és Páty között - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelem.

Csámpai Attila elmondta: a törökbálinti tűzoltóknak először ki kellett vágniuk a fát, hogy hozzáférjenek a sofőrhöz. Az első információk szerint a férfi gerincsérülést szenvedett, kórházba vitték. 

A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig kezdetben elrendelt teljes lezárás után már egy sávon, váltakozó irányban haladhat a forgalom.