Tűzoltók szabadították ki a karambolozó busz utasait

Egy autóbusz és egy személyautó ütközött a Pest megyei Maglódon a 31-es főúton, a  balesetben senki nem sérült meg, de a mentési munkálatok akadályozzák az út forgalmát. 

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a busz lesodródott az útról, és egy füves területen állt meg. A személyautó kisebb mértékben károsodott.  A busz nyolc utasa és a sofőr először nem tudtak kiszállni, egy feltorlódott földkupac akadályozta őket ebben. A tűzoltók szabaddá tették a busz ajtaját, ezt követően mindenki sértetlenül elhagyta a járművet. 

Az első információk szerint a személyautó vezetője sem sérült meg, ám a mentési munkálatok akadályozzák a főút érintett szakaszának forgalmát.

Szerző

A tető és a terasz lángolt a családi házban

Publikálás dátuma
2015.02.20. 08:31
Illusztráció/Thinkstock
Kigyulladt egy száz négyzetméter alapterületű családi ház tetőzete és terasza a Fejér megyei Lepsényben.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatás szerint a siófoki tűzoltók elfojtották a lángokat, az ingatlanban heten tartózkodtak, egyiküket égési sérüléssel vitték a mentők a kórházba. Az okok kiderítése megkezdődött.

Szerző

Lövés dördült este a fővárosban, a 19 éves tettest elfogták

Publikálás dátuma
2015.02.20. 08:18
Illusztráció/Thinkstock
Meglőttek egy férfit csütörtökön este Budapesten, a sérültet a mentők kórházba szállították, a tettest a rendőrök elfogták.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint csütörtökön 21 óra 45 perc körül Budapesten a XVIII. került Baross utcában, egy személyautóban egy nő és két férfi tartózkodott. Az autóban ülő egyik férfi eddig ismeretlen okból egy flóbert pisztollyal meglőtte a másik férfit, majd elhagyta a helyszínt- informál a police.hu. 

A sérültet a mentők kórházba vitték, az elsődleges információk alapján a lövés következtében könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök rövid időn belül azonosították a lövést leadó 19 éves F. Norbertet, akit 2015. február 20-án 2 óra 30 perckor XVIII. kerületi otthonában elfogtak.

A fiatalt előállították a kerületi rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként hallgatják ki.

Szerző