Feladta magát Nancy gyilkosa

Feladta magát Kínában a fiatal prostituált, Nancy gyilkosa - tudta meg a cink.hu. A portál budapesti kínaiak pletykájából értesült arról, hogy feladta magát a gyilkos, amit a magyar rendőrség meg is erősített.

 "A helyi kínaiak pletykája szerint a gyilkossággal gyanúsított Jao Gaopeng rengeteget dolgozott, mégsem volt pénze, sőt súlyos adósságai voltak, mert a keresetét elverte kurvákra és drogra" - írja a Cink. Egy másik pletyka szerint már megbilincselve vallatták, de gyorsan elengedték, azt állítva, hogy a két ország között nincsen kiadatási egyezmény, és csak papírmunkát csinálna nekik.

A rendőrség ez utóbbi információt nem erősítette meg. A portál kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság elmondta: "Nemzetközi rendőri együttműködés keretében jutott tudomásunkra, hogy az elkövetéssel gyanúsítható férfi Kínában feladta magát. A kínai hatóságok felvették a kapcsolatot a magyar hatóságokkal. Tekintettel a folyamatban lévő eljárásra, bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni." A gyilkosság még május 2-án történt a budapesti Akácfa utcában. A 19 éves lány internetes oldalakon hirdette magát, és főleg kínai vendégei voltak.

Az MTI megkeresésére a BRFK megerősítette az értesülést, azt közölve: nemzetközi rendőri együttműködés keretében jutott a tudomásukra, hogy a férfi Pekingben feladta magát. A kínai hatóságok felvették a kapcsolatot a magyar hatóságokkal - tették hozzá.

Szerző
Frissítve: 2015.07.02. 21:28

Meghalt egy férfi a 33-as főúton történt balesetben

Teherautóval ütközött egy gépkocsi a 33-as főúton Poroszlónál, a sofőr meghalt.

A rendőrség teljes útlezárást rendelt el a helyszínelés idejére, kerülni a Besenyőtelek-Kömlő-Tiszanána-Sarud-Újlőrincfalva-Poroszló útvonalon lehet.

Szerző

Holttest egy játszótéren

Publikálás dátuma
2015.07.02. 17:50
Illusztráció/Thinkstock
Holttestet találtak egy várpalotai játszótéren csütörtök reggel, az ügyben idegenkezűség gyanúja nem merült fel - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

Frankó Marianna elmondta, csütörtökön kora reggel érkezett lakossági bejelentés arról, hogy Várpalotán, a Fehérvári út és a Korompay Lajos utca közötti volt strand területén fekvő park játszóterén egy halott középkorú férfit találtak. A szóvivő hozzátette: az eset körülményei alapján az idegenkezűséget a rendőrség kizárta.

A haláleset azon a környéken történt, ahol június elején egy 63 éves nő meztelen holttestére bukkantak egy árokban, idegenkezűség gyanúja akkor sem merült fel.

Szerző