Halálos baleset Mór közelében

Ketten meghaltak abban a személygépkocsiban, amely autóbusszal ütközött a 81-es főúton Mór és Felsődobos között - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A rendőrség teljesen lezárta az érintett útszakaszt. Az autóbuszon senki sem sérült meg.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy az autóban hárman utaztak, a harmadik utast a móri és székesfehérvári tűzoltók emelték ki a roncsból. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a helyszíni szemle és műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Pusztavám irányába terelik.

A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. szóvivője, Pruzsina Alice közölte, hogy az autóbusz menetrend szerint közlekedő helyközi járat volt. A jármű sofőrje és utasai nem sérültek meg a balesetben - tette hozzá.

Szerző

Fának csapódott egy turistabusz az Andrássy úton - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.09.12. 00:06
MTI Fotó: Lakatos Péter
Fának ütközött emeletes városnéző autóbusz Budapesten, az Andrássy úton.

A balesetben senki nem sérült meg.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

Szerző

Kiürítették a washingtoni főpályaudvart

Egy nőt megkéseltek pénteken a washingtoni pályaudvaron, a támadót egy biztonsági őr lőfegyverrel megsebesítette.

Mindkét sérültet kórházban kezelik, sebesüléseik a rendőrség szerint nem életveszélyesek. A CNN azt közölte, hogy az incidens kiváltó oka egy családi viszály volt.

A kongresszus épületének közelében lévő Union Stationt egy időre kiürítették és lezárták, majd újból megnyitották. Az amerikai főváros főpályaudvaron, amelyen évente 5 millió utas fordul meg, egy rövid felfüggesztést követően újraindult a forgalom. Itt található egyébként az Amtrak vasúti társaság igazgatósága is.

Szerző