Fának ütköző autóban felrobbant egy gázpalack, összeégett a sofőr (fotó)

Publikálás dátuma
2015.11.08. 18:16
MTI fotók: Donka Ferenc
A tragikus kimenetelű eset a Kunszentmiklóst Kunadaccsal összekötő úton történt. A gépkocsi eddig ismeretlen okból egy fának ütközött, ekkor a csomagterében lévő 5 kilogrammos gázpalack felrobbant. A jármű teljesen kiégett, a sofőrt súlyos égési sérülésekkel vitték kórházba.

Szerző

Két helyen is tűz ütött ki egy településen, egy férfi megégett

Publikálás dátuma
2015.11.08. 17:05
Illusztráció/Facebook
Egyszerre két helyen ütött ki tűz Biharkeresztesen vasárnap kora délután, három ember megsérült - közölte Rácz Máté, a katasztrófavédelem Hajdú-Bihar megyei megbízott szóvivője.

Az első tűzeset a Kossuth utcában történt, ahol kigyulladt egy hetven négyzetméter alapterületű melléképület, amelyről a tűz átterjedt a vele egybeépített családi házra is. A melléképület tüzét a szeghalmi és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók mostanra eloltották, jelenleg a családi ház égő részét oltják, illetve átszellőztetik a füsttel telítődött épületet. A tűzoltók öt gázpalackot hoztak ki a házból - tájékoztatott Rácz Máté. Pápai György, a mentők regionális orvos igazgatója elmondta, hogy a tűzben egy férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt lélegeztetőgépen a Debreceni Egészségcentrum Bőrklinikájának égési osztályára viszik.

Ugyancsak Biharkeresztesen, a Liszt Ferenc utcában két garázs ég teljes terjedelmében, melyek közül az egyikben egy személyautó áll. A debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltják a tüzet. Innen két könnyű sérültet visznek a debreceni bőrklinikára.

Szerző

Megszúrta, mert "beszólt"

Publikálás dátuma
2015.11.08. 16:13
Illusztráció/Thinkstock
A késelést megelőző szóváltás, majd maga a tett Budapesten, a IX. kerületi Ráday utcában történt, a több szúrástól a sértett 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett - adja hírül a police.hu.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján az egyelőre ismeretlen, a de a rendőrségi honlapon fényképpel bemutatott elkövető 17-23 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú. A rendőrség eljárást folytat súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Szerző