Rendőrök, tűzoltók vonultak nagy erőkkel a Margit hídhoz

Tűzoltók és rendőrautók lepték el a Margit hidat szombat dél körül - írta az atv.hu egy olvasójára hivatkozva.

A hídon az emberek lefelé néztek, és az a hír járta, hogy valaki a Dunába ugrott. A helyszínre legalább húsz rendőr és tűzoltó, valamint a katasztrófavédelem emberei is kivonultak.

A BRFK-nál elmondták, hogy azért vonultak ki ekkora erőkkel, mert riasztást kaptak, hogy valaki a Dunába akar ugrani a hídról, később azonban kiderült, hogy a bejelentés téves riasztás volt - írta a portál.

Szerző

Teherautóval ütközött: szörnyethalt a kocsi sofőrje (fotók)

Publikálás dátuma
2016.01.30. 15:58
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Halálos közúti baleset történt Budapesten, a XXII. kerületben Nagytéténynél szombat délután, a helyszínelés idejére lezárták a 6-os utat - tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

Kisdi Máté elmondta, hogy egy személyautó ütközött teherautóval az M0-ás után a Budapestről kifelé vezető részen az ipari park területe melletti útszakaszon, az autó vezetője a helyszínen életét vesztette. A 6-os utat teljes szélességében lezárták - tette hozzá.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Frissítés: Befejeződött a helyszínelés a XXII. kerületben Nagytéténynél, feloldották az útlezárást a 6-os úton - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

Szerző
Frissítve: 2016.01.30. 20:20

Halálra gázoltak egy úttesten guggoló férfit

Halálra gázoltak egy férfit Sándorfalva külterületén péntek éjszaka - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton.

Szenti Szabolcs közölte, a helyszíni szemle adatai szerint egy szegedi lakos Dóc felől Sándorfalva felé tartott autójával péntek éjszaka. Már későn vett észre az út közepén, sötét ruhában, félig guggoló testhelyzetben lévő férfit, és a fékezés ellenére elütötte. A 64 éves dóci férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

Szerző