Előfizetés

Betonfalnak csapódott a kocsi, szörnyethalt a sofőr - Fotók

Publikálás dátuma
2016.02.29. 17:57
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Árokba hajtott, majd egy betonfalnak csapódott egy személyautó hétfő délután Biatorbágyon, a gépkocsit vezető középkorú férfi a helyszínen meghalt - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta: a baleset a József Attila utcában történt.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

Újabb baleset - Teljes útzár a 82-es főúton!

Teljes szélességében lezárták a 82-es főutat hétfő délután Zirc és Csesznek között, mert két személyautó összeütközött - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Nagy Judit elmondta, a baleset a főút 29-es kilométerszelvényében történt, a mentés és a helyszínelés idejére a főutat teljesen lezárták, a forgalmat a rendőrség Bakonyoszlop, Dudar és Nagyesztergár felé tereli. A balesetben többen megsérültek, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egyiküket a zirci önkormányzati tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel szabadítják ki a roncsból. Állapotukról a mentőszolgálat későbbre ígért információt.

Halálos karambol a 4-esen - Sokkoló fotók!

Publikálás dátuma
2016.02.29. 16:22
MTI Fotó: Taipusz Attila
Egy ember meghalt, egy súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült, amikor három jármű összeütközött a 4-es főút újfehértói szakaszán hétfő délután - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Dóka Imre elmondta, a 253-as kilométerszelvénynél két kisteherautó és egy személyautó karambolozott, az egyik kisteherautó a személyautóra borult. A sérülteket a nyíregyházi és az újfehértói tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki a roncsokból.  A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A forgalomkorlátozás ideje alatt a közlekedőket a rendőrség Debrecen, illetve Nyíregyháza irányából is Újfehértó belterületére terelte.

MTI Fotó: Taipusz Attila

MTI Fotó: Taipusz Attila