Előfizetés

Feltépte a szél a Komjádi tetejét

Megbontotta a szél az uszoda hullámlemez tetejét a II. kerületi Árpád fejedelem útján. 

A fővárosi hivatásos tűzoltók az épület közelében parkoló gépkocsik eltávolítása után tudták telepíteni az emelőt, amelynek segítségével megkezdték a veszélyesen lógó lemezek eltávolítását – írja a vs.hu.

A  cikket itt olvashatja!

Teljes útzár az M1-es autópályán

Baleset miatt teljesen lezárták az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalát a 90-es kilométernél - közölte a katasztrófavédelem.

A közlemény szerint az autópálya felét azért kellett lezárni, mert egy autó a szalagkorlátnak ütközött; a balesetben senki nem sérült meg, de az autó két sávot is elfoglal.

Ácsról érkeztek önkormányzati tűzoltók a helyszínre, ahol már megkezdték a roncs eltávolítását - tették hozzá.

Megtalálták a Dunába esett fiatal holttestét

Megtalálták a pénteken Dömsödnél a Dunában eltűnt fiatal holttestét - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton.

Csámpai Attila elmondta: a dömsödi és a szigetszentmiklósi tűzoltók, illetve a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárai kora reggel találták meg a folyóban a fiatal testét.

Pénteken a szóvivő azt a tájékoztatást adta, hogy a Dunába borult egy csónak Dömsödnél péntek délután, egy fiatal eltűnt a vízben.

A parttól mintegy 60 méterre felborult csónakban négyen voltak, de csak három embernek sikerült kiúsznia. A fiatalt szonárral és radarral is keresték.

Kapcsolódó
Eltűnt egy fiatal a Dunában