Előfizetés

Vasúti átjáróban ütközött a vonattal - Durva késések!

Személyautó vonatnak ütközött Soltvadkert és Kiskőrös között egy vasúti átjáróban péntek reggel. A baleset miatt jelentős késésekre kell készülni a Kunszentmiklós-Tass-Kelebia szakaszon - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a balesetben nem sérült meg senki, az eset után a gépjármű vezetője a helyszínről elhajtott. A hatósági helyszínelés idejére Soltvadkert és Kiskőrös között a vágányt lezárták. A Kunszentmiklós-Tass-Kelebia szakaszon utazóknak 30-60 perces késésekkel kell számolniuk - tették hozzá.

Halálos baleset Pécsnél (fotó)

Publikálás dátuma
2016.05.12. 22:05
Forrás: police.hu
Egy ember meghalt, négyen súlyosan megsérültek, amikor két autó ütközött Pécs határában, a 6-os úton csütörtök este - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A Pécs irányából érkező személygépkocsi  ismeretlen okból áttért a szembejövő sávba, és ott összeütközött a Pécsvárad felől érkező másik autónak. A balesetben összesen öten sérültek meg. Az egyik férfi utas a helyszínen életét vesztette, egy másik férfit súlyos, életveszélyes, valamint két férfit és egy nőt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben, amit a rendőrök 21 óra 30 perckor feloldottak, ismét zavartalanul halad a forgalom.

Időseket csaptak be - Sértettek jelentkezését várják! (videó)

Nyolc olyan ember ellen folytat nyomozást a rendőrség, akik szervezett módon értékesítettek és adtak bérbe üdülési jogokat időseknek, ám az ígért szolgáltatást nem teljesítették. A rendőrség várja a sértettek jelentkezését - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint V. Gábor 27 éves érdi lakos 2013 és 2015 között több olyan céget is létrehozott, amelyek ügyvezető igazgatójaként - hét társával együtt - szervezett módon értékesített és adott bérbe üdülési jogokat Budapesten és vidéki városokban.

A szolgáltatási szerződés megkötése után a gyanúsítottak jutalék, illetve előleg címén meghatározott összegeket vettek át, ám az ígért szolgáltatásokat nem teljesítették. Az ügyfelek ezután sem telefonon, sem e-mailben, sem a megadott címeken nem érték el az adott cégeket. A gyanúsítottak 38 időskorú sértettnek több mint 33 millió forint kárt okoztak - tették hozzá.

A csalás további sértettjeit keresi a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek sérelmére V. Gábor és társai hasonló módszerrel bűncselekményt követtek el, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon (1051 Budapest, Szalay utca 11-13.), hívja a 06 (1) 373-1040 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon vagy a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu