Bulvár;Sarka Kata;Rogán Cecília;biznisz;

Rogán felesége a médiapiacra tör?

Rogán Cecília, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter kedves neje az új cég ügyvezető igazgatója. A vállalkozás akár rádiószolgáltatást is végezhet - írja a Bors.

De hogy kerül a Magyarország szépe zsűrijébe Rogán Antal felesége, Cili? - teszi fel a kérdést a lap, majd meg is válaszol rá:

Eddig csak magazinok karácsonyi számában láthattuk jól komponált családi fotókon, az utóbbi időben pedig különféle partikon tündökölt Sarka Kata oldalán. Most azonban sokkal felelősebb körben találkozhattunk a politikus feleségével. Egy komoly cég komoly vezetőjeként mutatkozott be a Bors munkatársának Rogánné a szombat kora délután, a Bálnában tartott szépségkirálynő-válogatón. A Nakama & Partners ügyvezető igazgatójaként vagyok a zsűriben. Ez a cég egy médiaügynökséget takar, amely a verseny után majd az itt sikeresen szereplő lányokat foglalkoztatja. Várom már a közös munkát, mert az eddig látottak alapján nagyon szép hölgyekkel dolgozunk majd együtt – nyilatkozta a casting napján Rogán Cecília a Borsnak.

Fotó: Rogán Cecília/Facebook

Fotó: Rogán Cecília/Facebook

Ennél többet azonban egyelőre nem kívánt elárulni jelenléte okáról, ezért - ahogy fogalmaznak - kénytelenek voltunk a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjét, Sarka Katát faggatni a különleges zsűritagról.

Fotó: Sarka Kata/Facebook

Fotó: Sarka Kata/Facebook

A következő egy évben az ő cégével dolgoznak majd a nyertes lányok. Különböző kampányokban, reklámokban vesznek részt. Az ő zsűrizése akkor lesz kompetensebb, amikor nemcsak a külső alapján ítélünk, hanem személyes beszélgetések is lesznek. Azon a ponton tudunk majd többet a lányokról, akikkel a jövőben akár hosszú távon is együttműködünk – magyarázta az üzletasszony, aki a Bors kérdésére azt  is elárulta, hogy új vállalkozásról van szó.