Egy teve bóklászott a Tesco parkolójában - Videó

Publikálás dátuma
2016.09.09. 17:16
Illusztráció/Thinkstock
Volt meglepetés a soproni áruház vásárlói között, amikor a parkolóban meglátták a nyargalászó jószágot. Mint a kislaföld.hu megírta, az állat a közeli cirkuszból szökött meg egy kis szabadságra. Társa is volt, egy fiatalabb példány, aki  egy autószervizbe is bekíváncsiskodott. Végül egyszerre gyűjtötték be a két szökött dromedárt. 

A nem mindennapi esetről videót is megnézhetnek. 

Szerző

Önkormányzati utasításra rongálják a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait

Publikálás dátuma
2016.09.09. 17:00
Forrás. MKKP/Facebook
Ismeretlen tettes ellen tesz feljelentést a népszavazással kapcsolatos plakátjaik törvénysértő eltávolítása miatt a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. A párt elnöke a Klubrádiónak azt mondta, több helyen letépték a plakátjaikat, a hatodik kerületben állítólag önkormányzati utasításra.

A hatodik kerületi önkormányzat a 444.hu megkeresésére ezt nem cáfolta, válaszukban a népszavazásról szóló törvény egyik paragrafusára hivatkoztak, amely szerint csak országgyűlési képviselőcsoporttal rendelkező pártok tehetnek közzé politikai reklámot. Kovács Gergely, az MKKP elnökének közlése szerint azonban ez csak az ingyenes tévéreklámokra vonatkozik, az önkormányzat nincs tisztában a törvényekkel.

Szerző

Rendőrök csaptak le a felcsúti kisvasutat az RTL2-nek bemutató politikusra - Videó!

Publikálás dátuma
2016.09.09. 16:37
"Az úttörő oly vidám, fújja estig kora reggel óta" - Forrás: Orbán Viktor/Facebook
Történt 2016 Magyarországán, hogy egy ember, egy politikus - történetesen ellenzéki - a német RTL2 csatorna, a szólás- és médiaszabadság világában szocializált munkatársainak készült megmutatni hazánk egyik nevezetességét, a felcsúti kisvasutat, amikor hirtelen rendőrök jelentek meg a helyszínen, akik közúti ellenőrzés (!) címén nem csak igazoltattak, de az alább látható felvétel tanúsága szerint ki is üríttették a politikus, és német vendégei zsebeit. Csak a miheztartás végett. Magyarázat ugyanis nemigen volt, pusztán annyit mondtak: tisztázni akarják a körülményeket. De a többit "mondja el" az érintett politikus, az LMP társelnöke, Hadházy Ákos: 

Az uniós adófizetők által szponzorált, tök üres játékvonatot mutattam meg az Rtl2 stábjának, amikor a vitéz urak és hölgyek megjelentek és végigmotoztak minket. Jeleztem nekik, hogy van néhány nagy marha ebben az országban. Vitéz úr kérdésére elmondtam, hogy nem rá gondoltam, hanem azokra, akik szerint az a jó ennek az országnak, ha külföldi újságírókat tapiznak végig rendőreink akkor, amikor azok semmi mást nem tesznek, mint a dolgukat végzik.

Szerző