Prostik a Belvárosban - Lebuktatták a bordélyt

Publikálás dátuma
2016.10.14. 14:44
Illusztráció: Thinkstock
Prostitúció elősegítése miatt gyorsított eljárásban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy 61 éves nőt, aki egy belvárosi lakást bérelt Budapesten azért, hogy azt örömlányok rendelkezésére bocsássa - közölte a fővárosi főügyész pénteken.

Ibolya Tibor közleményében azt írta: a nő még 2015 novemberében bérelte ki a lakást, majd szexuális tartalmú internetes honlapon hirdetést adott fel azzal, hogy "lakótársakat" keres. Az így verbuvált örömlányok rendszeresen vitték fel a társasházi lakásba az ügyfeleiket, ahová a 61 éves gyanúsított a főbérlő tudta nélkül engedte be őket.

A lakásbordély működésének végül egy, a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságára e-mailen érkező bejelentés vetett véget. A nyomozók kimentek a lakásba és előállították a gyanúsítottat, valamint az ügyben tanúként szereplő - ahogy a főügyész fogalmazott - ott talált "lakótársait". A büntetett előéletű 61 éves nőt a bíróság 1 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását három és fél év próbaidőre felfüggesztette, egyben a nő pártfogói felügyeletét rendelte el. Az ítélet nem jogerős, az ellen a védelem enyhítésért fellebbezett.

Szerző

Halálra gázolt egy embert a vonat Hatvan felé

Halálra gázolt egy embert egy személyvonat pénteken délelőtt Vámosgyörk határában, a Hatvan felé vezető vasútszakaszon - közölte honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Tájékoztatásuk szerint a balesetet szenvedett ember a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül senki nem sérült meg, őket mentesítő járat szállítja tovább.

Szerző

Szörnyethalt a hídpillérnek csapódó autóban

Vasúti hídpillérnek ütközött egy személyautó Miskolcon, egy ember meghalt péntek délelőtt - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dobi Tamás közölte: a személyautó Miskolcon, a Mexikóvölgyi úton haladt, és a kőbánya környékén a vasúti hídpillérnek ütközött, a vezetője a helyszínen meghalt.

A helyszínelés idejére az utat lezárták.

Szerző