Fának csapódott autóban halt szörnyet egy ember - Fotó

Publikálás dátuma
2016.11.28. 16:01
MTI Fotó: Donka Ferenc
A felismerhetetlenségig összeroncsolódott az a személyautó, ami a Bács-Kiskun megyei Jánoshalma és Borota közötti úton csapódott egy fának vélhetőleg gyorshajtás következtében. Az autó vezetője a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe. 

Szerző

Lángba borult egy panelház Újbudán - Fotók!

Publikálás dátuma
2016.11.28. 13:42

Tűz ütött ki egy XI. kerületi panelházban, az épületből több embert kórházba vittek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő délben.

Kisdi Máté elmondta: a Fehérvári úton lévő épület első emeletén keletkezett a tűz. Az egyik lakás teljes terjedelmében égett. A tűz továbbterjedését sikerült megakadályozni. A füsttel telítődött épület szellőztetése még tart. Az épületet kiürítették, tizenöt embernek kellett elhagynia otthonát. A mentők egy embert súlyos sérüléssel, négyet megfigyelésre vittek kórházba.  A tűz keletkezésének okát a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja.

 

Szerző
Témák
paneltűz Újbuda
Frissítve: 2016.11.28. 14:02

Bizarr módon kínozták meg társbérlői a szegedi fiút

A gyanú szerint válogatott módszerekkel kínozta a vele közös szegedi albérletben lakó fiút - két társával - egy fiatalkorú lány. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását - tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn.

Szanka Ferenc közölte, a lányt és a két fiatal férfit személyi szabadság - a sértett sanyargatásával, neki súlyos érdeksérelmet okozva elkövetett - megsértésének bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsítják.

A sértett és a három gyanúsított szeptember óta lakott közös albérletben. A gyanú szerint a három fiatal többször bezárta a fiút, úgy, hogy nem tudott távozni a lakásból. Később dolgozni elengedték, de november 13-ától 24-éig egyáltalán nem mehetett ki albérletéből. Különböző fizikai gyakorlatokat is végeztettek vele, és ha nem hajtotta végre a feladatokat, akkor ököllel vagy tárgyakkal ütlegelték. 

Az áldozatnak kellett ételt és italt vinnie az ágyban fekvő gyanúsítottaknak, akik nemiségében is megalázták őt. Kényszerítették, hogy saját vérével szennyezett papírt egyen és fogyasszon az ürülékéből, a vizeletéből. A gyanúsítottak késsel megszúrták a fiú vállát, égő cigarettákat nyomtak el a hátán és öngyújtóval is megégették.

Az áldozat egész testén, arcán és nemi szervén is könnyebb sérüléseket szenvedett, de a bántalmazások módja, elhúzódó tartama súlyosabb következményekkel is járhatott volna - közölte a szóvivő.

Szerző