Horror a 8-ason - Meghaltak a frontálisan ütköző autók sofőrjei (Fotók)

Publikálás dátuma
2016.12.10. 16:27
MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Elhunyt annak a két autónak a sofőrje, amely a 7-es és 8-as főutat összekötő, Székesfehérvárt elkerülő úton ütközött össze szombat kora délután - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

 A közlemény szerint az elkerülő út Szabadbattyán felé vezető oldalán teljes útlezárás van érvényben, míg a Csór felé vezető oldalon félpályás forgalomkorlátozás van. Sipos Mónika rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt. Hozzátette: a két autó frontálisan ütközött, miután az egyik átszakította a két oldalt elválasztó szalagkorlátot.

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.huSzerző
Frissítve: 2016.12.11. 09:40

Bőnyi rendőrgyilkosság - Elhallgatták a parancsnoki hibát?

Az ORFK lezárta a belső nyomozást a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében. Megállapították, hogy minden szakszerűen történt, nem vonnak senkit sem felelősségre. Szakértők azonban továbbra is arról beszélnek, hogy Pálvölgyi Györgynek nem kellett volna meghalnia, ha a TEK is kivonul a helyszínre.

Ahogy lapunk is beszámolt róla, nem állapított meg személyi felelősséget az október 26-i bőnyi rendőrgyilkosság ügyében indított vizsgálat. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a közleményében azt írta: "az országos rendőrfőkapitány által elrendelt vizsgálat megállapította, hogy a tárgyi bizonyítási eszközök lefoglalására irányuló intézkedés előkészítése, megtervezése a szakmai szabályoknak megfelelően történt".

A Bors azonban szakértőket kérdezett meg a vizsgálat eredményével kapcsolatban akik továbbra is azt állították, hogy a bőnyi tragédia elkerülhető lett volna, ha a TEK is kivonul a helyszínre.

„A BM-rendelet egyértelműen meghatározza, hogyha feltételezhető, hogy fegyvert, esetleg robbanóanyagokat is tart magánál az a személy, aki ellen intézkednek, akkor az akcióba szükséges bevonni a TEK kommandósait. Az ilyen helyekre a TEK rendőri felkérésre vonul ki. Ez akció közben is érkezhet, hiszen mindegyikben benne van a kockázat, hogy az események nem várt fordulatot vesznek. Azonban egy közismerten militáns, szélsőséges eszméket valló, feltételezhetően fegyvert tartó ember esetében mindenképp indokolt lett volna a TEK előzetes értesítése” – állította a lap forrása.

Szerző

Durva! Ennyi maradt a porig égett Volán-buszból - Fotók

Publikálás dátuma
2016.12.10. 13:56

Teljesen kiégett egy busz Bács-Kiskun megyében az 51-es főúton, Dusnok és Sükösd között.

A jármű utasokat nem szállított, így szerencsére senki nem sérült meg. Még vizsgálják, hogy a lángokat mi okozta. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

 

Szerző