Sarka Katán és Trumpon csámcsog a világsajtó - Megszólalt Hajdú felesége

Publikálás dátuma
2017.01.16. 15:07
Forrás: Facebook
Már nem csak a hazai, de a külföldi bulvárlapok is felkapták a hírt, miszerint Sarka Katát is fel akarta szedni Donald Trump még 2013-ban a moszkvai szépségversenyen. A Hajdú Péterrel válófélben lévő celeb még tavaly tavasszal a Kasza Taxi című műsorban újságolta el, hogy az Egyesült Államok leendő elnöke megadta neki a telefonszámát, és a hotelszobájába csábította, ám Sarka Kata ellenállt a milliárdos kísértésének - már ha érzett ilyesmit. Az Andy Vajna tulajdonolta FEM3 új műsorvezetője a Blikknek reagált arra, hogy "világszenzáció" lett belőle.

Lapunk még tavaly novemberben írta meg a 444 alapján, hogy Sarka Katának maga Donald Trump udvarolt a Miss Universe Oroszországban rendezett döntőjén, még 2013-ban. Erről maga a fitneszlady mesélt tavasszal Kasza Tibi műsorában. Kata elmesélte, hogy a milliárdos megfogta a karját, és annyit kérdezett: ki vagy te? Hajdú felesége úgy megilletődött, hogy csak annyit tudott kinyögni: Hungary. A milliárdost ez sem tántorította el céljától, a kaland reményében megadta neki a hotelszobája számát és a magántelefonszámát is, ami Sarka elmondása szerint a mai napig megvan neki.

Sarka Kata kis kalandját a leendő amerikai elnökkel előtt a hazai, majd a világsajtó is felkapta, miután kiderült, hogy Oroszország Trump lejáratására, zsarolására alkalmas információk birtokában van, sőt: a milliárdos vállalkozó ugyanabban a hotelszobában tett ajánlatot Katának, ahol rejtett kamerás felvételek készülhettek Trumpról, és amik most az orosz titkosszolgálat kezébe kerültek.

Hajdú Péter felesége a Blikknek úgy reagált a hirtelen jött "világhírnévre": "hallottam én is, és megdöbbentem, hogy bekerültem a világpolitikai hírekbe. Már el is felejtettem az egészet, elképzelni sem tudom, miért tartják ezt a vicces, pár perces közjátékot ekkora sztorinak a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái" - mosolygott az egészen Kata.

Szerző