Negyvenmilliós drogfogás Tompán

Csaknem 40 millió forint értékű kábítószert találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bács-Kiskun megyei pénzügyőrei Tompán.

A közlemény szerint a pénzügyőrök a napokban egy külföldi gépkocsit ellenőriztek, amelynek vezetője nem jelzett semmiféle vám- és adóköteles árut. A NAV munkatársai azonban az autó átvizsgálása közben - a küszöböket megbontva - ragasztószalaggal áttekert csomagokat találtak, amelyekben megközelítőleg 13 kilogramm, mintegy 38 millió forint értékű marihuána volt.

A pénzügyőrök kábítószer birtoklása miatt feljelentést tettek a rendőrségen.

Szerző

Útlezárások a 4-esen

Több baleset történt a 4-es főút 71-es és 78-as kilométerszelvénye között, a rendőrök útlezárások és elterelések mellett kezdték meg a helyszínelést - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy Cegléd térségében teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, mivel sorozatosan ráfutásos balesetek történnek. A helyszínre a szolnoki tűzoltók vonultak ki - mondta a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea őrnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében megerősítette, hogy a térségben a sorozatos balesetek miatt a helyszínelést a ceglédi rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat a 311-es útra és a 40-es főútra terelték.

Szerző

Halálos gázolás Erdőkertesen

Halálra gázoltak egy nőt Erdőkertesen hétfő reggel - közölte a rendőrség az internetes oldalán.

Személyautó ütött el egy gyalogost Erdőkertesen, még tisztázatlan körülmények között. A gyalogos a helyszínen meghalt - olvasható a police.hu oldalon.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Reveteg utca és a Fő utca kereszteződésben történt a baleset. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a környező utcákra terelik.

Szerző