Előfizetés

Lövések a VII. kerületben

Szombaton gáz-riasztófegyverrel lőttek egy vita hevében a főváros VII. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szombat délután a VII. kerületi Szász utcában lévő egyik társasház udvarán B. Zsolt budapesti lakos szóváltásba keveredett egy 18 éves férfival és egy 15 éves lánnyal. B. Zsolt a vita hevében a gáz-riasztófegyveréből egy lövést adott le.

A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a VII. kerületi kapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indult eljárás - írta a BRFK.

Szerda este is lövés dördült egy VII. kerületi vita hevében. Akkor a Kazinczy utcában egy vendéglátóhely üzemeltetője keveredett szóváltásba öt emberrel, aki a szórakozóhely előtt az utcán tartózkodott. Az üzemeltető a társaság irányába lőtt egy gáz-riasztófegyverrel. A történteket észlelte egy rendőrjárőr, a dulakodókat a helyszínen elfogták, hat embert előállítottak.

Lakástűzben halt meg egy ember Baranya megyében

Kigyulladt egy ház szombaton Dunaszekcsőn, az épületből eszméletlen állapotban kihozott ember meghalt - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A Széchenyi utcában történt esetről azt írták, hogy az ingatlan lakóját a mohácsi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók hozták ki a házból és eloltották a lángokat. A tűzoltók megpróbálták újraéleszteni a lakót, de nem jártak sikerrel. Az épület izzó részeit eloltották.

Elfogták a zuglói zaklatót - Videó!

Publikálás dátuma
2017.04.15. 18:38
Forrás: rendőrségi videó
A zuglói rendőrök elfogták azt a férfit, aki a XIV. kerületben több nőt zaklatott és bántalmazott. A 28 éves budapesti lakos ellen szexuális kényszerítés bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indul eljárás- tudatja a police.hu.

Tavaly december és idén február 14. között három alkalommal érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi Zuglóban egyedül közlekedő nőket bántalmaz, szexuálisan zaklatja őket, majd a helyszínről rövid idő elteltével elmenekül. 2017. április 14-én 3 óra körül hasonló bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint egy ruhátlan, arcát eltakaró sapkát viselő férfi megtámadott egy nőt, aki korábban az éjszakai buszról szállt le. A sértettet fojtogatni kezdte, majd egy fehér színű gépjárművel elmenekült a helyszínről.Az elkövető azonosítása érdekében a zuglói rendőrök akciót szerveztek, amelynek eredményeképpen beazonosították a gyanúsított gépjárművét, amelyet a délutáni órákban intézkedés alá vontak Zuglóban. A jármű vezetője K. Balázs volt. A jármű átvizsgálása során több, közbiztonságra különösen veszélyes eszközt foglaltak le.