"Összetörtem" - Lemondta koncertjeit Ariana Grande

Publikálás dátuma
2017.05.23. 10:40
Forrás: Facebook
"Összetörtem. Szívem mélyből nagyon sajnálom...nem találok szavakat..."- írta Ariana Grande Facebook-oldalán, miután manchesteri koncertjén terrortámadás történt. A fiatalok körében rendkívül népszerű énekesnő lemondta turnéja további koncertjeit.
Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Az öngyilkos merénylet az amerikai énekesnő teltházas koncertjének végén történt, a 21 ezer férőhelyes Manchester Arena bejárati csarnokában, a jegypénztárak közelében.

A koncertről távozó tömegben a robbanás után pánik tört ki. A rendezvényen nagyon sok fiatal, köztük gyerekek is voltak. A legfrissebb adatok szerint 22-en veszítették életüket és 59-en megsérültek a robbantásos merényletben, amit az Iszlám Állam vállalt magára.

A 23 éves Ariana Grandét lesújtotta a merénylet, közösségi oldalára azt írta ki: "broken. from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words", azaz: "Összetörtem. Szívem mélyből nagyon sajnálom...nem találok szavakat..."

Lásd még: Terror a manchesteri koncerten - 22 halott és 59 sérült (Videók)

Ariana Grande amerikai énekes-színésznő 1993-ban született Floridában. Musicalszínészként futott be a Broadwayen mindössze 13 esztendősen, a világhírt a Nickelodeon V, mint Viktória, illetve Sam és Cat című sorozata hozta meg számára. Első albumát 2011-ben jelentette meg, azóta mindhárom lemeze platina minősítést kapott. Jelenleg ő a tizenéves korosztály legnagyobb popsztárjainak egyike. Vegán, állatvédő, rendszeresen jótékonykodik. Az eredetileg katolikus énekesnő nyíltan bírálta egyházát amiatt, ahogyan az a homoszexualitást kezeli, Grande féltestvére ugyanis homoszexuális. Tizenéves kora óta a zsidó miszticizmus, a Kabbala tanait követi. 

Szerző

Terror Manchesterben - Még nem tudni, van-e magyar sérült

Publikálás dátuma
2017.05.23. 10:25
FOTÓ:Dave Thompson/Getty Images
Folyamatban van az áldozatok azonosítása, így még nem tudni, van-e magyar érintettje a Manchester Arena rendezvényközpontban hétfő éjjel történt robbantásos merényletnek - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a köztévén.

Szijjártó Péter közölte, a magyar nagykövetségen várják azok hívását, akiknek rokona, ismerőse ott volt a koncerten, és most nem tudják vele felvenni a kapcsolatot. A magyar kormány határozottan elítéli a támadást, részvétét fejezi ki az áldozatok családjának, és mielőbbi gyógyulást kíván a sérülteknek - tette hozzá.

A legfrissebb adatok szerint 22 halálos áldozata van a Manchester Arena bejárati csarnokában, Ariana Grande amerikai énekesnő teltházas koncertjének végén történt robbanásnak. A brit rendőrség szerint terrortámadás történt, egy férfi követte el a robbantást.

Lásd még: Terror a manchesteri koncerten - 22 halott és 59 sérült (Videók)

Szerző

Manchesteri robbantás - Felfüggesztették a választási kampányt

Publikálás dátuma
2017.05.23. 10:16
FOTÓ: REUTERS/Andrew Yates
A Theresa May miniszterelnök vezette Konzervatív Párt a hétfő éjszakai manchesteri robbantás miatt felfüggeszti választási kampányát - jelentette nevük mellőzését kérő pártforrásokra hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna kedd hajnalban.

Theresa May a feltételezett merénylet után úgy nyilatkozott, hogy a kormány igyekszik minden részletet megtudni "arról, amit a rendőrség megdöbbentő terrortámadásként kezel". A miniszterelnök egyúttal részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak.

Lásd még: Terror a manchesteri koncerten - 22 halott és 59 sérült (Videók)

Szerző