Akár vicces is lehetne, ahogy a kormány reagál Bokros Lajosra, de sajnos nem az

Sírni kellene inkább, de azt meg nem érdemes. És azért nem vicces, mert míg a kapok egy kis pártot képviselő, jelenleg valós hatalommal nem rendelkező politikustól érkezett -  akivel minden "kockázat" nélkül lehet egyetérteni, vagy épp nem -  az adok, vagyis a válaszreakció pedig a regnáló hatalomtól, amelynek minden egyes ténykedése, megnyilvánulása, akár a legcsekélyebb is jelentős kihatással van a társadalom minden egyes tagjára, vagyis övék a felelősség mindezt átérezni.  Nos, ezt a közleményt adták ki Bokros Lajos mai Facebook- posztjára reagálva:

Szöveghű közlés: 

Reagálás Bokros Lajos nyilatkozatára

Bokros Lajos a Soros-hálózat tagja, Soros pénzéből fizetik, Soros pénzéből él. Soros fizetett katonájaként rágalmazza Magyarország miniszterelnökét.

Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

Ennyi.

Szerző

DK: ne közpénzből fizessék a miniszterelnök bosszúhadjáratát!

A Demokratikus Koalíció alelnöke - a nemzeti konzultációhoz kapcsolódó kormányzati plakátkampánnyal összefüggésben - arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne közpénzből finanszírozza a volt szövetségeseivel szembeni kicsinyes bosszúhadjáratát.

Varju László hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a kormány újra teleplakátolta az országot, ezúttal Soros György arcképével. Ezzel folytatódik az az elmebaj, amelynek során a kormányfő a magyarok pénzéből folytat vitát éppen aktuális ellenségével - értékelte, hozzátéve: milliárdok mennek el arra, hogy Orbán Viktor összeveszett Simicska Lajossal és Soros Györggyel, tavaly november óta ugyanis a kormány 16,5 milliárd forintot költött el reklámplakátokra.

Szerző

Szigetvári: Németh Szilárd hazudott

Publikálás dátuma
2017.07.03. 14:01
Népszava fotó/Molnár Ádám
 Hazug vádaskodás helyett saját kampánytámogatásaival számoljon el a Fidesz! - szólítja fel a kormánypártot közleményében az Együtt választmányának elnöke. 

Németh Szilárd rezsibiztos az ATV Start című műsorában azt nyilatkozta, hogy az Állami Számvevőszék mindig kimutatta a szabálytalanságokat, a kis pártokkal kapcsolatban és kimutatta az Együtt támogatásával kapcsolatban - indokolja a felszólítást Szigetvári Viktor a dokumentumban.

Németh Szilárd rezsibiztos hazudott az ATV reggeli műsorában. Az Együtt gazdálkodását az ÁSZ mindig rendben találta, a kampányban is. Ráadásul 2014 óta az Együtt minden kiadását részletesen nyilvánosságra hozza a törvényi kötelezettségén felül, önként. Szemben az Együttel, a rezsibiztos pártja, a Fidesz nem tud elszámolni a kampánytámogatásokkal, mert 2010-ben is és feltételezhetően 2014-ben is 1-1 milliárd forint értekben jutott tiltott párttámogatás formájában óriásplakátokhoz.

A Fidesznek a maga portáján kell rendet raknia mielőtt bárkit hazug módon megvádol.

Szigetvári Viktor
az Együtt választmányának elnöke

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

Szerző