Eldőlt az M1 részegen bejelentkező riporterének sorsa

Publikálás dátuma
2017.07.10. 16:46
Bencze Péter a Balatoni Nyár c. műsorban. Forrás: Youtube
Ma délelőtt a köztévé Balatoni nyár című műsorából derült ki, hogyan döntöttek Bencze Péter sorsáról, aki szombaton igencsak illuminált állapotban jelentkezett be a  Bajai Halfőző Fesztiválról. Maga a riporter jelentette be, hogy maradhat a tévénél, de három hónapig nem kerülhet képernyőre, majd azt is elmondta, mi miatt került olyan állapotba, hogy egyenesen állni, de már beszélni sem tudott rendesen.

Bencze a műsorban elmondta, vírusos megfázása miatt gyógyszert szedett, és elfogadott egy pálinkát, ez vágta fejbe az élő kapcsolás előtt, amiben szerinte a nagy meleg is közrejátszott.

A műsorvezető megemlítette, hogy sok kommentelő a riporter mellé állt, mondván, hogy megesik az ilyesmi, legalább feldobta a műsort és a nézettséget. ( Tibi atya Facebook-oldala rövid idő alatt tízezer ember támogatását megszerezte, és Sebestyén Balázsék is azért drukkoltak a mai Reggeli Show-ban, hogy ne rúgják ki a riportert). Nekik meg is köszönte a támogatást Bencze, akit családja szembesített másnap, azaz vasárnap a róla megjelent cikkekkel. Ezután lelkiismeretesen bocsánatot is kért kolléganőjétől, akit a bajai halászléfőző verseny interjúalanya ki is figurázott a "népsz*pás" elszólásával (emlékezetes az M1 műsorvezetőjének szállóigévé vált bakija, amikor a népszokás szónál akadt meg a nyelve). 

A riporter elmondta, hogy már az élő bejelentkezés után szinte rögtön válságstábot tartottak, és arról döntöttek, hogy nem rúgják ki, csak három hónapra leveszik a képernyőről.

Ha valaki lemaradt volna a felejthetetlen riportról, íme a most már közel félmilliós nézettségnél járó bejelentkezés:

Szerző