Elfogták a Kálvin téri migránsgyűlölőt

A rendőrök elfogták azt a migránsgyűlölő férfit, B. Róbertet, aki még májusban megütött egy nőt a Kálvin téri aluljáróban lévő büfénél. A férfi mocskos migránsnak nevezte a kiszolgálót, amiért az véletlen külföldinek nézte, majd megütötte a büfés pártjára kelő nőt. Az eset már csak azért is emlékezetes, mert Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, nyavalyás provokációnak nevezte az ügyet.

Szerző

Keresnek egy fiatal nőt - Bajban lehet, segítsen, ha tud

Publikálás dátuma
2017.08.11. 20:49
Illusztráció/Shutterstock
Százhalombattai otthonából ismeretlen helyre távozott egy 28 éves nő, a rendőrség a police.hu-n keresztül is kéri a lakosság segítségét. 

Az Érdi Rendőrkapitányság folytat körözési eljárást a százhalombattai Andrási Györgyi eltűnése miatt. A nő augusztus 11-én hajnalban ismeretlen helyre távozott otthonából, azóta nem adott életjelet magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Andrási Györgyi 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Barna rövid hajú, barna szemű, ovális arcú. Térben és időben nehezen tájékozódik, rendszeresen gyógyszert szed. Eltűnésekor pink ujjatlan felsőt, fekete színű, fehér feliratos bokáig érő nadrágot, fehér cipőt viselt.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szerző

Tragédia! 4 éves kislány fulladt a kerecsendi patakba

Publikálás dátuma
2017.08.11. 16:34
Fotók: police.hu
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. augusztus 11-én délelőtt a kerecsendi patakban egy négy és féléves kislány életét vesztette - számolt be a tragikus esetről a police.hu.

A rendőrök megkezdték a helyszíni- és halottszemlét, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Az MTI szemtanúktól úgy tudja: helybeliek húzták ki a patakból a gyermeket és először ők próbálkoztak az újraélesztéssel. Később mentőhelikopter is érkezett. Ugyancsak a helyszínen lévők mondták el azt is, hogy a szülők a kislányt a nagypapára bízták, akinek a pillanatnyi figyelmetlensége miatt kerülhetett a gyerek a patakhoz.

Szerző