Négyes karambol - Rendőrautó is érintett lehet

Publikálás dátuma
2017.08.18. 14:11
Illusztráció/Shutterstock
A Zoom.hu infomrációja szerint három rendőr is megsérült abban a balesetben, ami péntek délelőtt történt az M5-ös autópálya 25-ös kilométerszelvénynél, a Budapest felé vezető oldalon. 

A rendőrségi honlapon a következő információk jelentek meg:

Eddig tisztázatlan körülmények között négy személygépkocsi összeütközött  augusztus 18-án 10 óra 45 perckor az M5-ös autópálya baloldali pályatestén, a 34. kilométerszelvényben, Inárcs térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a balesetben egy személy sérült meg, orvosi ellátása folyamatban van. Az érintett útszakaszon a rendőrök a belső sávot lezárták, a forgalom egy sávon halad. Az arra közlekedő járművezetőknek torlódásra kell számítaniuk.

A Zoom.hu kereste a rendőrséget a sérült rendőrök ügyében, de egyelőre nem kaptak választ a kérdéseikre. 

Szerző

Kuruzslót fogtak Salgótarjánban

Publikálás dátuma
2017.08.18. 13:58
Illusztráció/Shutterstock
Kuruzslás miatt folytatnak eljárást egy 51 éves nő ellen Salgótarjánban, az asszony "ősi gyógyítás" néven hirdette szolgáltatásait egy helyi lapban - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A budapesti Sz. Zs., magát orvosnak kiadva, augusztus 7-től végzett jogosulatlanul orvosi tevékenységet salgótarjáni ingatlanjában. A nőt szerdán fogták el, és keresik a bűncselekmény sértettjeit - közölte a rendőrség.

Szerző

Gyerekeket ütöttek el Hajdú-Biharban

Két gyereket is baleset ért csütörtökön Hajdú-Biharban. Egy 11 éves fiú kora délután busszal érkezett Hajdúnánásra, a Tiszavasvári útra. Leszállt, és a jármű előtt akart átszaladni az út túloldalára, amikor egy – a buszt éppen kikerülő – teherautó elütötte. A gyerek könnyű sérüléseket szenvedett - írja a 24.hu.

Az esti órákban Debrecenben történt baleset. Egy kocsi a Csapó és Bercsényi utcai kereszteződésnél – a zebrán – nem adott elsőbbséget az ott átsétáló kislánynak, és elütötte őt. A 9 éves kislány ugyancsak könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrség mindkét baleset körülményeit vizsgálja – tudta meg a portál a megyei főkapitányságtól pénteken.

Szerző