"Ha Szijjártó nem ugra-bugrál..." - Kuncze a holland ügyről

Publikálás dátuma
2017.08.26. 14:32
Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP
Valamikor 2003-ban egy fideszes interpellációra Bárándy Péter válaszolt, megsemmisítve a kérdező állításait. A fideszesek hörögtek, én pedig átszóltam a mellettem ülőknek: "Mi van tolvajbanda, nem tetszik a válasz?"  - kezdi a közösségi portálon nyilvánossá tett véleményét Kuncze Gábor. 

Ezt körülbelül tízen hallhatták. Erre Répássy szót kért és bemondta a plenáris ülésnek, hogy: "Kuncze Gábor tolvajbandának nevezte a FIDESZ-t, ezért be fogjuk perelni!" A lapok másnap megírták a történetet. A korábbi tízzel szemben most már több százezren értesültek a történtekről. Sok gratuláló üzenetet kaptam. Ez arról jut eszembe, hogy ha Szijjártó nem ugra-bugrál, akkor a 168 óra néhány ezer olvasóján kívül senki nem értesül a holland nagykövet véleményéről. Most viszont egész Európa tud róla és el van képedve. Okos fiú ez a mi Péterünk, na! (A pert egyébként megnyertem.)

Szerző

Putyin-vizit - "Mobil" tüntetésre hív az Együtt

Publikálás dátuma
2017.08.26. 14:06
Fotó: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP
Putyin látogatásakor megtartjuk Magyarország első mobil tüntetését. Követjük Putyint akárhova megy, és kifütyüljük. Ott leszünk az Arénánál, a Kossuth téren, és mindenhol- szól a felhívás Juhász Péter Facebook-oldalán. Az Együtt elnöke azt is kéri, hogy mindenki kövesse az eseményt az Együtt oldalán, hogy éppen hol járunk, és csatlakozzhass! Ha látod a konvoljt, fütyülj, sípolj, dudálj te is!

Szerző

Nyakon szúrták az autóbusz-állomáson

Az eset Szarvason, az autóbusz-állomáson lévő italmérő előtt történt pénteken este, az áldozatot egy ismerőse szúrta nyakon. 

 Az 51 éves férfi rokkantkocsijával egy kerékpártároló előtt állt. A másik férfi ki akarta tolni onnan a kerékpárját, de nem fért el, ezért többször megkérte, hogy álljon arrébb. Ám a késelő ezt nem tette meg, inkább nyakon szúrta 32 éves ismerősét, aki - szerencsére - csak könnyű sérülést szenvedett. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az 51 éves szarvasi férfi ellen emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást- írja a police.hu.

Szerző