Erősít a propaganda - Az Origóhoz igazolt két ex-fidelitasos

Publikálás dátuma
2017.09.05. 11:07
Az ifjú Fidesz-palánták Kubatov bácsit hallgatják az idei nyári szabadegyetemen - Forrás: Fidelitas/Facebook
Az Origo impresszuma két remek emberrel bővült, a belpol rovatot gyarapítja Bordács Bálint, akit megvertek a Fidelitas disznóvágásán és Both Hunor, a Fidelitas 13. választókerületi képviselőjelöltje -  írja a Sziauram mikroblogra hivatkozva a 444.hu.

Bordács Bálint volt tehát az egyik áldozat 2016. telén, amikor a Fidesz ifjúsági szervezetének Füzesgyarmaton tartott disznóvágásán olyan brutális, törött sörösüvegekkel súlyosbított verekedés tört ki két frakció 3-4 tagja között, hogy az ügyben rendőrségi nyomozás is indult, és Both Hunornak is a javítás terepe lehet az Origo szerkesztősége - vélekedik a portál. Both ugyanis a Fidelitas XIII. kerületi csillagaként nagy reményekkel indult neki a 2014-es önkormányzati választásoknak, ám a 13. egyéni körzetben az MSZP-s Holopné Schramek Kornélia háromszor annyi szavazattal megverte.

Szerző

Gyönyörű természet - Szivárvány Nyíregyháza felett

Publikálás dátuma
2017.09.05. 10:05

A "természet" időnként olyan dühödt haraggal csap le ránk, emberekre, mintha csak megelégelné azt sok pusztítást, amit ez a - a természet szempontjából mindenképp kártékony - faj a maga egyre terebélyesedő populációjával végez itt a Föld bolygón. Máskor meg, mintha csak a lelkünket simogatná hanghatásokkal ( madárcsicsergés, békés tenger zúgása, stb.) vagy káprázatos, szemet gyönyörködtető látvánnyal, amilyen például a szivárvány is. Balázs Attila, az MTI fotósa osztja meg velünk a Nyíregyháza fölött "csapdába ejtett,"  amúgy tűnékeny természeti jelenség képét. 

Szerző

Lufikkal reklámozták a horrorbohócot

Piros, csatornarácshoz kötött lufik bukkantak fel Sidney belvárosában "Az közelebb van, mint gondolnád." feliratokkal a járdán. Az akció a csütörtökön mozikba kerülő, Stephen King horrorbohócos regényéből készült Az című film marketingkampányának része. A helyiek Twitteren osztották meg a Krajcáros bohócot szerepeltető film reklámját, miközben világszerte több helyen megkezdődtek a csak bohócoknak szervezett premier előtti vetítések. 

Szerző
Témák
film Stephen King Az