Autóval ütközött az 1-es villamos - fotó

Publikálás dátuma
2017.09.08. 16:27
Forrás: Facebook/BKK
Helyszínelnek a Vörösvári úton kifelé a Flórián térnél. Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedett a Bécsi út/Vörösvári út és a Szentlélek tér H között - informál a BKK a Facebook-oldalán. A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja. Az érintett útszakaszon a rendőrök a helyszíni szemlét befejezték, a forgalom zavartalanul halad - közölte a rendőrség.

Szerző
Frissítve: 2017.09.08. 18:41

Újabb tragédia - Esélye sem volt a magyar hegymászónak

Publikálás dátuma
2017.09.08. 16:06
Illusztráció. Fotó: Shutterstock
Meghalt egy 29 éves magyar hegymászó Európa legmagasabb hegyén, a Mount Blanc-on - írja az mno.hu. 

Hóhatár Facebook-oldal francia lapokra hivatkozva írta meg, hogy egy magyar alpinista életét vesztette a Mount Blanc-on, Európa legmagasabb hegyén. A Ledauphine.com egy harmincéves magyar férfiról ír, aki kedden a reggeli órákban csúszott ki a Gouter-kuloárban ereszkedés közben. Szemtanúk szerint technikai hibát vétett, ezt követően pedig több száz métert zuhant, esélye sem volt a túlélésre. A férfinál, aki egyedül mászott, ott volt a megfelelő hegymászó felszerelés. A Ledauphine összesítése szerint ő volt a idén a hatodik, aki életét vesztette a Gouter-kuloárban.

Szerző

Megölte apját egy 17 éves fiú Galántán, majd feladta magát

Az eset, amiről az Új Szó számol be, még szerda késő este történt a délnyugat-szlovákiai városban: egy 17 éves fiú azzal a hírrel állított be a rendőrőrsre, hogy meggyilkolta az apját. Az esetről a rendőrség Facebook-oldala tudósított szűkszavúan, vagyis semmit nem közöltek a körülményekről, az okokról.  Az eljárást megindították, boncolást is elrendeltek.

Szerző