Magatehetetlen beteget fosztottak ki

Mozgássérült-, fekvőbeteg-, kommunikálni nehezen tudó, védekezésre képtelen férfitől lopott el különböző élelmiszereket Sajóhídvégen egy körömi férfi, aki ellen kifosztás bűntettének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse.

A gyanúsított szeptember 2-án az esti órákban Sajóhídvég egyik családi házában jelent meg, tudván, hogy ott egy beteg ember él, majd élelmiszerekkel megpakolva távozott. A sértetthez pár óra múlva visszaérkező testvére jelentette az esetet a rendőrségnek.

A nyomozók a feljelentést követően néhány napon belül elfogták, majd a Felsőzsolcai Rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható huszonegy éves férfit, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Szerző

Halálra gázolt egy biciklist a vonat

Publikálás dátuma
2017.09.11. 13:31
Fotó: police.hu
Halálra gázolt egy 61 éves kerékpárost a személyvonat Kiskunfélegyházán - közölte a rendőrség.

A közlemény szerint a férfit a Szegedi úton lévő vasúti kereszteződésben egy menetrend szerint közlekedő személyvonat ütötte el.

Szerző
Frissítve: 2017.09.11. 19:09

Rakodógépet kötött el egy ittas férfi

Publikálás dátuma
2017.09.11. 12:09
A sérült autó. FOTÓ: police.hu

Tamásiban szombatra virradó éjszaka riasztották a rendőröket, mert az egyik kereszteződésben forgalmi okból várakozó rakodógép nekitolatott egy kocsinak. Nem sérült meg senki, de félmilliós kár keletkezett - írja a police.hu.

A helyszínen kiderült, hogy a járművet a vezetője engedély nélkül vitte el a munkahelyéről, ráadásul ittasan vezette azt. A gyanúsított a bűncselekményt beismerte, szabadlábon védekezhet. Vallomásában elmondta, hogy a munkagéppel egy kisebb földmunkát végzett el a saját házánál.

Szerző