Frontális karambol a 8-ason - Többen megsérültek

Két autó frontálisan ütközött a 8-as számú főút 72. kilométerszelvényében, Városlőd külterületén vasárnap hajnalban, többen megsérültek - közölte a rendőrség a honlapján.

 A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útpályát teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányból a 7312-es számú útra, Városlőd település felé terelik.

Szerző

Súlyos karambolt szenvedett egy motoros konvoj Békésben (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.09.30. 19:58
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Négy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött össze szombat délután a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán. A balesetnek öt súlyos sérültje van, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett - tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Vargáné Szombati Andrea elmondta, a rendőrség jelenleg is vizsgálja, hogyan történt a baleset. A műszaki mentést a katasztrófavédelem munkatársai végezték el a helyszínen. Baráth Ilona, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatása szerint mire a szakemberek kiértek a helyszínre, a személygépkocsiba beszorult sofőrt a helyszínen lévő civilek ki tudták emelni az autóból. Az MTI információi szerint egy motoros konvoj haladt az úton, egy motoros találkozóra igyekeztek. Az útszakaszt a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta.

 

Szerző
Frissítve: 2017.09.30. 21:37

Trolibusz gázolt el turistákat az Andrássy úton - Fotók!

Publikálás dátuma
2017.09.30. 17:47
Az Izabella utca és az Andrássy út kereszteződése a Google Street View-on
Trolibusz gázolt el gyalogosokat Budapesten, az Andrássy úton szombat délután - hangzott el a köztévében.

A tudósító a helyszínről jelentkezve azt mondta: az Izabella utca kereszteződésében gázolt el két embert a troli. Egyikük könnyebben sérült, de a másik súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A tudósító hozzátette: már most is minden irányból araszol a kocsisor. A műszaki mentés és a helyszínelés miatt a következő órákban is dugókra lehet számítani - jegyezte meg.

A BKK fődiszpécsere azt mondta: egy külföldi turistacsoport két tagja figyelmetlenül lépett le az úttestre, s ekkor történt a gázolás. A baleset a troliközlekedést nem akadályozza. Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt közölte: két mentőautóval mentek ki a helyszínre, ahol két férfit kellett ellátniuk. Egy 45 év körüli férfit ellátás közben újra is kellett éleszteni. Végül súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba. A másik, 30 év körüli férfit az elsődleges vizsgálat alapján könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.

Szerző
Frissítve: 2017.09.30. 19:36