Borzalmas frontális ütközés a 7-es főúton - Fotók

Publikálás dátuma
2017.11.20. 09:09
MTI Fotók: Varga György
Két autó frontálisan ütközött a 7-es főúton, a rigyáci elágazó közelében, egy ember meghalt - közölte honlapján hétfőn a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A képre kattintva galéria nyílik! Forrás: police.hu

A baleset nem sokkal 6 óra után történt a 218-as kilométernél.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy Toyota típusú személyautó és egy Citroen Berlingo típusú kisteherautó frontálisan összeütközött. A balesetben egy 48 éves nagyrécsei férfi a helyszínen életét vesztette, két személy pedig nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök a helyszínelést befejezték, a forgalom ismét zavartalanul halad az érintett szakaszon.

Szerző

Halott csecsemő egy társasháznál - Videó

Publikálás dátuma
2017.11.19. 22:57
MTI Fotók: Taipusz Attila

Halott csecsemőt találtak egy nyíregyházi társasház előtt lévő konténer mellett vasárnap este - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonása mellett vizsgálja a haláleset körülményeit.

Szerző
Frissítve: 2017.11.20. 20:35

Démonokra lövöldözött egy idős férfi Csepregen

Szombat este érkezett bejelentés a 112-es segélyhívóra, hogy egy férfi a Vas megyei Csepregen, a Rákóczi utcában lövöldözik – informál a vaol.hu.

A helyszínre küldött rendőrök azt látták, hogy egy idős - mint később kiderült 88 éves - férfi gázpisztollyal lövöldözik az udvarában. A lap úgy tudja, hogy korábban már többször bejelentették a közelben lakók, hogy a bácsi lövöldözik, időnként ez az utcán is előfordult. A rendőrök értesítették a hozzátartozókat, illetve orvost is hívtak a helyszínre, miután világossá vált, hogy az idős ember képzeletbeli dolgoktól fél, azokra lövöldözik. 

Szerző