A HírTv-be megy a Klubrádiótól az újságíró

Publikálás dátuma
2017.11.29. 15:00

Lampé Ágnes, aki a 168 Óra című közéleti hetilap munkatársa is, november végén távozik a laptól - írja a 24.hu. A portál értesülése szerint az újságíró a Simicska Lajos érdekeltségében lévő HírTV-nél folytatja karrierjét december elsejétől, ahol két műsor vezetését is rábízzák, valamint szerkesztőként is számítanak a munkájára.

A 24.hu érdeklődésére Tarr Pétert, a Hírtelevízió műsorokért felelős vezérigazgató-helyettese megerősítette az értesülést. Lampé december 4-én, jövő héten hétfőn lesz először képernyőn, ő vezeti majd a Reggeli járat című reggeli műsort. A Reggeli járaton kívül a Lapzártát, az éjféltájban jelentkező, majd másnap megismételt műsort is ő vezeti majd. A műsorvezető-változás okait firtató kérdésünkre Tarr azt mondta, Heer Orsolya, a Reggeli járat műsorvezetője december elsejétől szülési szabadságra megy. Lampé Ágnes a Klubrádiónak és a 168 Órának is búcsút mond. 

A rádió itt még vele hirdette a kedd reggeli műsort a közösségi portálon: 

Szerző

Már Bristolban is gecizik Orbánt

Publikálás dátuma
2017.11.29. 13:42

A 444 közölte először azt a képet, amin a magyar miniszterelnököt gecinek titulálják. A ghraffitiző Simicska Lajos példáját követte, aki kedden mátr másodjára írta rá egy plakátra, hogy mit gondol egykori hatrcostársáról.  

Tomi Erdélyből az Egyesült Királyság egyik legmagyarabb városában alkotott: kedden fújta fel a falra, hogy Orbán egy geci. A szégyenfalnak nevezett rész egyik felét a zenész Bobafett posztolta Facebookra, ő hívta fel a figyelme arra is, hogy a graffiti egy másik, szintén a falon található műalkotással együtt az igazi.

Kattintson a 444-re, hogy megnézhesse a másik graffitit!

Szerző

Nem csak sztrájkba, de sztrájksorozatba kezdenek a közszolgák (videó)

Publikálás dátuma
2017.11.29. 13:32
Népszava fotó
Mint megírtuk, 2018. január 12-én péntekre és 15-én hétfőre 2 napos munkabeszüntetést hirdetett  a Magyar Közalkalmazottak, Köztisztviselők és Közszolgálatban Dolgozók Szakszervezete. Ennek eredménytelensége esetén február 15-16-án és 19-én, azaz csütörtökön, pénteken és hétfőn 3 napos sztrájk jöhet a polgármesteri hivatalokban, márciusban pedig már 4 napos tiltakozást terveznek. A választásokat megelőző hónapban 7-től 10-ig, vagyis szerdától szombatig csak halaszthatatlan anyakönyvi ügyek intézésére engednék be az ügyfeleket.

UPDATE: 

Megkezdi a sztrájksorozat előkészítését a Magyar Közalkalmazottak, Köztisztviselők és Közszolgálatban Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) a jövő év első három hónapjára a köztisztviselői illetmények emelése érdekében - közölte a szakszervezet elnöke szerdán az MTI-vel.

Boros Péterné azt mondta, hogy nem született megegyezés az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács szerdai ülésén, a kormányzatnak sajnálatos módon nem áll szándékában a bérfejlesztés, nem reagált az MKKSZ felvetésére. A szakemberhiány a demokrácia alapintézményeit veszélyezteti, egyes településeken nem biztosítottak a választások személyi feltételei, elmaradhatnak a szavazások. Hangsúlyozta: továbbra is nyitottak a tárgyalásra, várják a kormány ajánlatát, azonban decemberben elkezdik az aláírásgyűjtést a sztrájksorozatra.

Szerző
Frissítve: 2017.11.29. 19:14