Két embert is elgázolt a zebrán, majd elmenekült

Elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint szerda este Sárváron autójával egy gyalogátkelőhelyen elgázolt egy középkorú férfit és egy nőt. A két gyalogos életveszélyesen megsérült, de a sofőr nem segített nekik, hanem megállás nélkül továbbhajtott - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A Vas megyei rendőrök Zalaegerszegen fogták el, majd őrizetbe vették az 50 éves, magyar-szlovén kettős állampolgárságú férfit. Közúti baleset gondatlan okozásának vétségével és segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsították meg.

Szerző

Mentőautó balesete Csepelen

Publikálás dátuma
2017.12.01. 09:46
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
A mentőautó egy terepjáróval ütközött csütörtökön Csepelen, a Görgey Artúr téren. A balesetben hárman megsérültek. Szerző

Elütötte az asszonyt, majd sorsára hagyta - Elfogták a gázolót

Publikálás dátuma
2017.12.01. 08:38
A helyszín: Kőbánya, Maglódi út és Kocka utca kereszteződése
Őrizetbe vették azt férfit, aki a gyanú szerint Kőbányán, egy gyalogátkelőhelyen elgázolt egy idős nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott - közölte honlapján pénteken reggel a rendőrség, jelezve, a 70 éves áldozat a kórházban belehalt sérüléseibe.

Szerda este fél nyolc körül, a Maglódi út és a Kocka utca kereszteződésében gázolta el az autó az asszonyt.  A budapesti férfi ellen segítségnyújtás elmulasztásának bűntette és halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétsége miatt indult eljárás.

Szerző