Egy évet kapott a brutális 15 éves focista

Az életveszélyes sérülést okozó támadás tavaly október végén történt a Gyöngyöshalász–Gyöngyöstarján U19-es labdarúgó csapatok közötti mérkőzésen.

Az Egri Törvényszék fiatalkorú B. R. vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt jogerősen egy év fiatalkorúak fogházbüntetésére ítélte, melynek végrehajtását kettő év próbaidőre felfüggesztette. – írja a heol.hu.

A 15 éves vádlott 2016. október 29-én délután a gyöngyöshalászi sportpályán tartózkodott, és a 13 órakor kezdődött Gyöngyöshalász–Gyöngyöstarján U19-es labdarúgó csapatok közötti mérkőzést nézte. A vádlott tagja a gyöngyöstarjáni csapatnak, azonban aznap eltiltás miatt nem játszott. A mérkőzés második félidejének tizedik percében a játékvezető szabálytalanság miatt kiállította a sértettet, aki a gyöngyöshalászi csapat egyik játékosa. A vádlott bement a pályára, és minden előzmény nélkül hasba rúgta a sértettet, aki a rúgástól a sértett összegörnyedt, mire a vádlott ököllel megütötte a sértett fejét. A sértett a bántalmazás következtében közvetetten életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

Szerző

Eltűnt egy 15 éves lány

Publikálás dátuma
2017.12.06. 09:27
Forrás: police.hu
A Soproni Rendőrkapitányság körözi az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Németh Veronikát.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a fiatalkorú lány november 6-án egy Sopron környéki gyermekvédelmi intézetből engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, aki a képen látható Németh Veronika tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Szerző
Témák
eltűnés

Kisbusz borult fel Vasváron

Felborult egy kilencszemélyes kisbusz szerda reggel a Vas megyei Vasvár határában húzódó Gersei utcában. A balesethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az utca érintett szakaszát félpályán lezárták. A katasztrófavédelem információi szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Szerző
Témák
baleset Vasvár