Sörben úszott az 51-es Dunaharasztinál - Fotók!

Publikálás dátuma
2017.12.13. 15:02
MTI Fotók: Illyés Tibor
Egy nyerges vontatóról borultak le sörösrekeszek Dunaharasztiban az 51-es út és a Némedi út kereszteződésében szerdán.

Szerző

Halálra gázolt a vonat egy embert Budafokon

Publikálás dátuma
2017.12.13. 12:47
Népszava illusztráció
Halálra gázolt egy embert egy személyvonat Budapest XXII. kerületében a Növény utcai vasúti átjáró közelében, a nyílt vasúti pályán - közölte a katasztrófavédelem.

A közlemény szerint a vasúttársaság mentesítő járatot küld a vonat körülbelül százötven utasáért, akiknek a fővárosi hivatásos tűzoltók segítenek az átszállásban.

A MÁV honlapján közöltek szerint a baleset miatt a Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő vonatok menetideje 20-30 perccel meghosszabbodik.

Szerző

Elfogták a Hódmezővásárhelyi szatírt - Videó!

Publikálás dátuma
2017.12.13. 09:35
Fotó: police.hu
Őrizetbe vett a hódmezővásárhelyi rendőrkapitányság egy 25 éves helybeli férfit, aki 2017 novemberében egy nőt támadott meg a 47-es út melletti kerékpárúton - írja a rendőrség a honlapján. 

A gyanúsított 2017. november 24-én 16 óra 40 perckor Hódmezővásárhelyen, a 47-es főút mellett vezető kerékpárúton, az ott sétáló 65 éves helyi lakost megtámadta, megragadta a melleit, és az úttest melletti bokrok közé próbálta behúzni. A sértett ellenállt, ezért a gyanúsított a földre lökte, majd elmenekült. A bűncselekmény következtében az asszony 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség.

Súlyos testi sértés bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki D. Ádám Tamást, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A vásárhelyi nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Szerző