Kern Andrást fogva tartja a depresszió

Publikálás dátuma
2018.01.18 12:45
Forrás: Kern András hivatalos oldala/Facebook
Fotó: /

A depresszió az jön, elmúlik, azt csinál, amit akar! Nem akaratlagos pályákon megy! Nem lehet azt mondani, hogy na, én most humorizálok egy kicsit, és attól jobb kedvem lesz. Ez nem így van! – avat be a népszerű színész az állapotába, azt is hozzátéve, hogy a humornak és a jókedvnek nem sok köze van egymáshoz. A színész anyai ágon örökölte a depresszióra való hajlamot. Kernnek pszichiáter ír fel gyógyszereket, hogy jobban legyen. Azóta is szedek antidepresszánst, meg ilyen-olyan gyógyszereket, hogy a farmakológia segítségével oldjuk meg a depressziómat. Kicsit meg is oldja – idézte a Blikk a Star magazinnak adott interjút.

A 70 éves Kern András minap az Arckép című televíziós műsor vendége is volt - írja a 24.hu - , ahol őszintén beszélt 10 éven át tartó alkoholproblémáiról is. Nem tudta abbahagyni az ivást, hiába mondta neki mindenki, hogy baj lesz belőle.  Az emberek alkoholisták, az egész világ alkoholista vagy drogos, hát mindenki akarja ezt a szépen, okosan vezetett agyunkat mind módosítani akarjuk, hogy egy kicsit hülyébbek legyünk ... szerintem egy óriási hibája az emberiségnek, hogy nem azzal foglalkozik, hogy a májat rendbe hozza. Én szerintem egyáltalán nem kéne a holdra utazni, nem kéne a világűrrel foglalkozni, nem kéne a jövővel foglalkozni, az emberiség jövőjével. Az egész kutatásnak rá kéne állnia arra, hogy az ember máját ne tegye tönkre az alkohol meg a drog. Mert mindenki szeretne alkoholt inni és drogot inni. Senki nem szeretne a holdra menni, csak négyen, de az a négy miatt nem érdemes ezt az iszonyú izét fönn tartani - mondta Kern, szavai hallatán/olvastán pedig talán nem véletlenül bevillan az a szarkasztikus humorú amerikai színész-rendező, akinek hosszú éveken át kölcsönözte a hangját… 

Woody Allen/AFP fotó

Woody Allen/AFP fotó

Szerző
2018.01.18 12:45

Megnégyszerezte tavalyi bevételét az év legjobban fizetett színésznője

Publikálás dátuma
2018.08.17 11:50
Illusztráció: AFP
Fotó: /
A hollywoodi filmcsillag, Scarlett Johansson 2018-ban a világ legjobban fizetett színésznője a Forbes magazin szerint.
A Marvel filmstúdió Bosszúállók-sorozatának Fekete Özvegye 40,5 millió dollár (11,5 milliárd forint) adózás előtti bevételre tett szert 2017 júniusa és 2018 júniusa között az amerikai magazin becslése szerint. A 33 éves színésznő, aki 2017-es bevételeinek megnégyszerezésével taszította le tavalyi trónjáról Emma Stone-t, a szuperhősmozi negyedik epizódjában is visszatér a mozivászonra 2019-ben - írta az MTI.
A legjobban fizetett színésznők rangsorában második lett Angelina Jolie 28 millió dollárral. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő visszatérése a listára elsősorban a Demóna című családi film második részéért kapott gázsijának köszönhető. Harmadik helyen végzett Jennifer Aniston 19,5 millió dollárral. A sztár bevételeinek döntő hányadát a reklámszerződéseiből befolyó összegek teszik ki. Aniston bevételei várhatóan jövőre szöknek egekbe, amikor az Apple cég drámasorozatának forgatását elkezdik. A sorozatban a lista ötödik helyén álló Reese Witherspoon (16,5 millió dollár) lesz a partnere, a két színésznő állítólag 1,25 millió dollárt fog kapni fejenként és epizódonként.
Negyedik lett Jennifer Lawrence, akinek két legutóbbi filmje, az Anyám! és a Vörös veréb ugyan nem teljesített jól a mozikban, de a színésznő számára még mindig biztos bevételi forrást jelent az X-Men sorozatban való közreműködése, valamint jelenleg a Dior divatházzal van szerződése. A Forbes-toplista tízes élmezőnyébe jutott továbbá Mila Kunis, Julia Roberts, Cate Blanchett, Melissa McCarthy és Gal Gadot.
A lista első tíz helyezettje összesen 186 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert a vizsgált időszakban, ami 16 százalékkal haladja meg a 2017-es évben elért 172,5 millió dollárt. A Forbes adatai a Nielsen, a ComScore, a Box Office Mojo és az IMDB adatbázisaiból, valamint filmipari szakemberekkel készült interjúkból származnak.
Egy 2016-os tanulmány szerint a szöveges szerepek mindössze 28,7 százalékát kapják női karakterek a filmekben. Mindez azt jelenti, hogy a színészekhez képest a színésznőknek kevesebb lehetőségük van nagy bevételhez jutni. Idén mindössze két színésznőnek sikerült átlépnie a 20 millió dolláros határt, 2017-ben még háromnak, 2016-ban pedig négynek. Az idei tízes mezőnyből kimaradt Amy Adams, Emma Watson, Charlize Theron és a tavalyi első helyezett Emma Stone is, a vizsgált időszakban nekik nem sikerült 10 millió dollárnál többet keresniük.
2018.08.17 11:50

Szívgyógyszere miatt derült ki: rákja van az Omega gitárosának

Publikálás dátuma
2018.08.16 12:57

Fotó: / Kállai Márton
Ha nem lett volna szívproblémája, nem vették volna időben észre, hogy daganat növekszik Molnár György Elefánt szervezetében.
Mint megírtuk, az Omega gitárosa májusban biciklizés közben rosszul lett, a kórházban súlyos szívritmuszavara miatt kezelték. Július elején aztán újabb, a gyógyszer mellékhatásának hitt problémák miatt felkereste a kardiológusát. A vizsgálatokkal két daganatot tártak fel, ezért a Kossuth- és Liszt-díjas zenészt meg is műtötték - írta a Blikk
"Nem vagyok babonás, de izgultam, mit találnak, és a fejem fölött álló képernyőn magam is láttam, ahogy feltűnt az a két csúnya daganat. A főorvos úr ekkor közölte, hogy rákos vagyok, de rögtön neki is állt a kisebb és nagyobb, mogyoró méretű tumorok kiégetésének. Ezt is végignéztem"
- mondta Molnár György Elefánt.
A zenész hozzátette, szerencse, hogy időben vették észre a tumorokat, fél évvel később ezek már dió nagyságúakká is nőhettek volna. Mint fogalmazott: hihetetlennek tartja, hogy a szívbajára kapott gyógyszer mentette meg az életét.
"A hetvenedik évemet taposom, és nem félek olyasmitől, amit elkerülni nem tudok, de még nem akarnám hátrahagyni a feleségemet és a két kisfiunkat."
2018.08.16 12:57