Előfizetés

Súlyos baleset Budapesten - Falnak csapódtak az ütköző járművek (fotók)

Publikálás dátuma
2018.01.30. 08:58
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Négyen megsérültek egy balesetben kedden hajnalban, amikor egy kisteherautó autóbusszal ütközött a XX. kerületben - tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A baleset a Szent Imre herceg és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében történt, az útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták. A két jármű közeli házfalaknak csapódott, az autóbusz egy patika épületének szerkezetét rongálta meg, az épület állapotát statikus vizsgálja - tette hozzá. Megerősítette, hogy az elsődleges információk szerint a balesetnek négy sérültje van - egyikük a kisteherautóban utazott, hárman a busz utasai voltak -, két embert a mentők kórházba vittek.

Frontális ütközés, halál az M9-esen

Frontálisan ütközött két személygépkocsi az M9-es autóúton, Bogyiszló közelében, a balesetben egy ember meghalt - közölte honlapján a rendőrség. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az egyik járművet vezető férfi vesztette életét, a vele utazó nőt súlyos sérülést szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat lezárták. A Szekszárdtól Baja felé közlekedők az M6-os autópályán vagy a 6-os úton, a Szekszárd felé haladók az 51-es úton kerülhetnek.

Leszakadt egy kamion felépítménye, zárlat a gyorsforgalmin (fotók)

Publikálás dátuma
2018.01.29. 17:34
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Leszakadt egy kamion felépítménye a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő délután, amikor a jármű egy magasságkorlátozó kapunak hajtott. Az utat a mentés, helyszínelés idejére mindkét irányban lezárták - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: nem sérült meg senki a balesetben, amely Budapest XVIII. kerületében, a Felsőcsatári úti kereszteződés közelében történt. A műszaki mentést a fővárosi tűzoltók végzték, valamivel délután öt óra előtt befejezték, ekkortól újra járhatóvá vált a gyorsforgalmi.