Tragédia! Belehalt a kutyatámadásba egy másfél éves kislány

Publikálás dátuma
2018.03.13. 16:22
Shutterstock illusztráció
Egy nyúli családi ház udvarán harapta meg az otthon lévő gyermeket a család kutyája - közölte internetes oldalán a rendőrség. 

Információik szerint kedden 10 óra körül egy nyúli családi ház udvarában egy gyermeket megharapott a család kutyája. A kisgyermek a harapás következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Kisalföld  úgy tudja, egy másfél éves kislány az áldozat. 

A győri Petz-kórház orvos igazgatója, prof. Oláh Attila a lapnak annyit mondott el: a kicsi lány olyan súlyos sérülésekkel érkezett a kórházba, kivérzett állapotban, hogy esélye sem volt sajnos a túlélésre. A kutya a fejét harapta meg, s összeroppantotta a koponyáját.  

Információik szerint már a helyszínen újra kellett éleszteni a kisgyereket, ami a mentőben is folytatódott, egészen addig, amíg Győrbe, a kórházba nem értek. 

Szerző

Felborult egy autószállító az M1-esen

Eddig tisztázatlan körülmények között felborult egy autószállító az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 18-as kilométerszelvénynél, Biatorbágy külterületén. A rendőrség tájékoztatása szerint a forgalom a belső sávban haladhat.

Szerző

Ketten meghaltak Gyermelynél

Ketten meghaltak Gyermely térségében, az 1105-ös úton, amikor egy tehergépjármű frontálisan ütközött egy személygépkocsival.  A rendőrség tájékoztatása szerint a 12-es kilométerszelvénynél történt balesetben a gépjármű két utasa a helyszínen életét vesztette, további két utas megsérült.

Szerző