Előfizetés

Kamionnal, "ráfutásos módon" ütközött egy autó

Egymásba futott egy nyerges vontató és egy személyautó az 5-ös főúton, Méntelek közelében. Az első hírek szerint két sérültje van a balesetnek, amelynél a kecskeméti hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszon négy sávból egy járható. Méntelek közelében egy sávon halad a forgalom - informál a katasztrófavédelem.

Raktártűzre riadtak hajnalban

Publikálás dátuma
2018.04.23. 09:44
Illusztráció - Forrás: BM Országos katasztrófavédelmi Főig./Facebook

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy gyertyákat, mécseseket tároló raktár Győrújbaráton. A tűz átterjedt egy szomszédos raktárra is, ahol nagy értékű autók kerültek veszélybe - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője hétfő reggel az MTI-t. Egy három raktárból álló épületegyüttes középső eleme gyulladt ki, onnan terjedt át a tűz az egyik mellette lévőre.  A lángokat a győri, a lébényi, a csornai és a pannonhalmi hivatásos, valamint a győrújbaráti önkéntes tűzoltók oltották, személyi sérülés nem történt.Több autót sikerült kimenteni a raktárból.

Kigyulladt egy autó a XVII. kerületben

A XVII. kerületben a Pesti út, Cinkotai út kereszteződésénél kigyulladt egy személyautó. Egy autóbusz vezetője igyekezett segíteni tűzoltó készülékkel, de kevés sikerrel, a lángokat nem sikerült időben eloltani.