Mentőautó borult fel Budapesten, hárman megsérültek

Publikálás dátuma
2018.05.31. 10:26
Az ütközésben felborult mentőjármű Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Szirénázó mentő karambolozott a Karolina úton, a jármű oldalára dőlt az ütközés erejétől.

Két mentőápoló  és egy szállított beteg is megsérült, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy szirénázó mentőautó és egy személyautó rohant egymásnak csütörtök reggel fél hatkor a XI. kerületi Nagyszőlős utca és a Karolina út kereszteződésében.

A karambolban a mentő felborult. A műszaki mentés a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta az érintett kereszteződést, a forgalmat a környező utcákba terelték a vizsgálat lezárásáig, tudatta a police.hu. A helyszínelés az MTI információi előtt reggel kilenc óra előtt véget ért, a Karolina út közlekedése ismét zavartalan.

Szerző
Frissítve: 2018.05.31. 11:24

Rendőrautó balesete Budapesten

Publikálás dátuma
2018.05.30. 23:48
Fotó: Shutterstock

Összeütközött egy megkülönböztető jelzéssel haladó rendőrautó és egy személygépkocsi a főváros VII. kerületében – írja a Police.hu. Két rendőr megsérült, ellátásukat a mentőszolgálat megkezdte a helyszínen.

A baleset a Rottenbiller utca és a Dembinszky utca kereszteződésében történt, a körülményeket vizsgálja a rendőrség.

Szerző

Nyolc autó ütközött az M0-áson

Publikálás dátuma
2018.05.30. 20:39
Népszava fotó/Illusztráció

Nyolc autó ütközött az M0-ás autóút M3-as felé vezető oldalán Szigetszentmiklós térségében – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesethez a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Az MTI-nek a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy a 19-es kilométernél történt a baleset, amelyben az elsődleges információk szerint egy ember sérült meg. Az útszakaszon 5-6 kilométeres torlódás alakult ki – tette hozzá Csámpai Attila.

A rendőrség később tudatta, hogy a baleseti helyszínelése és műszaki mentés véget ért, így a forgalom valamennyi sávon megindult.

Szerző
Frissítve: 2018.05.30. 23:08