Kutyák, majd gazdájuk kergetett meg két túrázót Nógrádban

Publikálás dátuma
2018.06.13 14:47
Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Fotó: /
A turisták gázpisztollyal próbálták elriasztani a megvadult házőrzőket, gazdájuk lapáttal vett revansot.

Kutyatámadás fajult verekedéssé kedden a Nógrád megyei Alsópetényben: két turista sétált a település egyik utcáján, amikor egy udvarról agresszív kutyák rontottak rájuk.

A túrázókl veszekedni kezdtek az állatok gazdájával, majd egyikük engedéllyel tartott gázpisztolyával a levegőbe lőtt, hogy elijessze az állatokat.A kutyatartó ezt már nem tudta elviselni: felkapott egy lapátot, és megütötte vele a lövöldöző turistát, majd megkergette a rémült sértetteket.

A támadásnak a faluban dolgozó rendőrök vetettek véget; a Rétsági Rendőrkapitányság most felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanújával nyomoz a 38 éves alsópetényi  támadó ellen, akit már ki is hallgattak az ügyben.

Szerző
2018.06.13 14:47

Meghalt egy munkás egy debreceni építkezésen

Publikálás dátuma
2018.09.25 16:26
Helyszínelő rendőr fotóz a debreceni építkezés területén
Fotó: police.hu/
Földmunkagéppel szenvedett halálos balesetet a 42 éves férfi, a rendőrség eljárást indított az ügyben.
Építkezésen történt haláleset kedden délelőtt a debreceni Csokonai utcában: egy 42 éves újszentmargitai férfi kis földmunkagépen dolgozott, amikor eddig tisztázatlan körülmények között balesetet szenvedett – sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya szakértők bevonásával halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. 
2018.09.25 16:26

Nyolc kollégája bérét kaszinózta el egy román férfi

Publikálás dátuma
2018.09.25 14:13

Fotó: Shutterstock/
A határon elfogták a rendőrök, és őrizetbe vétele mellett sikkasztás gyanúja miatt kihallgatták.
A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy román férfit, aki a gyanú szerint nyolc munkatársa bérét költötte el egy kaszinóban – írja a police.hu. Az 52 éves férfi a rendelkezésre álló adatok szerint munkaadójától, egy budapesti vállalkozótól közel 2,2 millió forintot vett át néhány nappal korábban, ami az ő és nyolc munkatársa fizetési előlege volt. A gyanúsított a pénzzel egy játékterembe ment, ahol először a saját bérét, majd a többieknek járó összeget játszotta el rövid idő alatt. Néhány napig azzal hitegette társait, hogy megkapják a pénzüket, majd szeptember 23-án úgy határozott, hogy hazatér Romániába. A határon azonban elfogták a rendőrök, és őrizetbe vétele mellett sikkasztás gyanúja miatt kihallgatták. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
2018.09.25 14:13