Kutyák, majd gazdájuk kergetett meg két túrázót Nógrádban

Publikálás dátuma
2018.06.13 14:47
Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Fotó: /
A turisták gázpisztollyal próbálták elriasztani a megvadult házőrzőket, gazdájuk lapáttal vett revansot.

Kutyatámadás fajult verekedéssé kedden a Nógrád megyei Alsópetényben: két turista sétált a település egyik utcáján, amikor egy udvarról agresszív kutyák rontottak rájuk.

A túrázókl veszekedni kezdtek az állatok gazdájával, majd egyikük engedéllyel tartott gázpisztolyával a levegőbe lőtt, hogy elijessze az állatokat.A kutyatartó ezt már nem tudta elviselni: felkapott egy lapátot, és megütötte vele a lövöldöző turistát, majd megkergette a rémült sértetteket.

A támadásnak a faluban dolgozó rendőrök vetettek véget; a Rétsági Rendőrkapitányság most felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanújával nyomoz a 38 éves alsópetényi  támadó ellen, akit már ki is hallgattak az ügyben.

Szerző
2018.06.13 14:47

Kerítésbe csapódott egy autó, tragédia Berekfürdőn

Publikálás dátuma
2018.08.20 09:57
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Az útról lesodródó autó kétszer is ütközött, sofőrje nem élte túl a balesetet.
Halálos kimenetelű karambol történt a hétfőre virradó éjszaka a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdőn: egy személyautó a Radnóti út 5. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, aztán fának, majd egy családi ház kerítésének ütközött.  
A balesetben a jármű sofőrje a helyszínen életét vesztette. Utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, olvasható a police.hu-n. 
2018.08.20 09:57

Vonat elé hajtott egy autó Nagykálón

Publikálás dátuma
2018.08.19 18:52
Illusztráció: Népszava
Fotó: /
Vonattal ütközött egy személygépkocsi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállón egy vasúti átjáróban vasárnap késő délután, az autó utasai megsérültek – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t. Az autó utasai ki tudtak szállni a járműből, de megsérültek, a mentők vizsgálják őket – olvasható a közleményben. A tűzoltók megkezdték a műszaki mentést a balesetnél, amely a Széchenyi úti vasúti átjáróban történt. Urbán Attila, a MÁV-csoport szóvivőhelyettese az MTI-nek azt mondta: Nagykálló és Nyíregyháza között szünetel a vasúti közlekedés, a helyszínelés ideje alatt pótlóbusz közlekedik. A balesetnél jól működött a fény- és félsorompó.
2018.08.19 18:52