Verekedés után pisztoly dördült Dunakömlődön

Publikálás dátuma
2018.06.26. 19:03
Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock
Összeverekedett haragosával, majd rá is lőtt egy dunakömlődi férfi, az áldozat életveszélyesen sérült.

Emberölési kísérlettel gyanúsít a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság egy 40 éves dunakömlődi lakost, aki még szombaton támadt rá helyi ismerősére.

A két férfi előbb vitatkozott, majd össze is verekedtek: a dulakodás után a gyanúsított előkapta engedély nélkül tartott pisztolyát, és meglőtte haragosát, aki súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök még a helyszínen elfogták a lövöldözőt, kihallgatása után pedig őrizetbe vették. Három nappal később a férfi bírósági döntés alapján előzetes letartóztatásba került, írja a police.hu.

Szerző

Halál Kaposváron - Motoros ütközött autóval

Publikálás dátuma
2018.06.26. 16:48
Fotó: Shutterstock
Meghalt egy motoros, amikor autóval ütközött Kaposvár belterületén – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel kedden.

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, a történteket a Kaposvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

A motort vezető idős férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés során, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Szerző

Klórgázmérgezés – Riasztották a tűzoltókat egy sümegi hotelhez

Publikálás dátuma
2018.06.26. 13:02
Illusztráció / Népszava fotó
Karbantartási munkák közben klórgáz került a levegőbe egy sümegi szálloda medencéjénél kedd délelőtt, a mentők 14 felnőttet és 4 gyermeket vittek kórházba - közölte a Veszprém megyei katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a mentőhelikopterrel, gyermekmentőorvosi kocsival, két esetkocsival és további hat mentőgépkocsival a helyszínre érkező mentők a megvizsgált 22 vendég közül 14 felnőttet és 4 gyermeket könnyű klórgáz-mérgezés gyanújával vittek kórházba.

Helt Ákos, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a katasztrófavédelem mobil laborja méréseket végez a helyszínen és a tűzoltók megtették az anyag semlegesítéséhez szükséges intézkedéseket.

Szerző
Frissítve: 2018.06.26. 17:30