Drogot és nyelvvizsga bizonyítványokat foglaltak le a rendőrök Óbudán

Publikálás dátuma
2018.06.27. 14:42
Forrás: police.hu

Kábítószergyanús anyagokat és több mint 200 okmányt találtak a nyomozók egy óbudai lakásban – írja a police.hu.

A rendőrök kedden, a III. kerületi Hadriánus utcában intézkedtek két férfival szemben. Egy 47 éves epöli lakos motorkerékpárjának csomagtartójában 49,7 gramm kábítószergyanús fehér port, 50,5 gramm zöld növényi törmeléket és 300 ezer forintot találtak. A 19 éves budaörsi Gy. B. Zsolttól csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le.

Később az epöli férfi óbudai tartózkodási helyén házkutatást tartottak, ahol további 100 gramm zöld növényi törmelékre, 100 gramm kábítószergyanús fehér porra, valamint három üvegfiolában kábítószergyanús átlátszó folyadékra bukkantak. Emellett egy bőröndbe rejtve, 202 különböző oklevelet, nyelvvizsga és iskolai végzettséget igazoló bizonyítványt foglaltak le. Az iratokat szakértő vizsgálja.

A nyomozók a két férfit előállították. Gy. B. Zsoltot kábítószer birtoklása vétség miatt, a 47 éves férfit pedig – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  A rendőrök kezdeményezték az epöli lakos előzetes letartóztatását.

Szerző

Őzzel ütköztek, mentő látja el őket

Publikálás dátuma
2018.06.27. 14:38
Illusztráció: Népszava

Egy őzzel ütközött össze egy személygépkocsi a Vál és Kajászó közötti úton - írja a Katasztrófavédelem. A balesethez a váli önkormányzati tűzoltókat is riasztani kellett, akik áramtalanították a járművet, majd megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

A jármű utasát mentők látják el. Az érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

Szerző

Gázolt a vonat a ceglédi vonalon

Publikálás dátuma
2018.06.27. 13:18
Illusztráció. Fotó: Népszava

Hosszabb volt a menetidő a Budapest-Cegléd vasútvonalon, mert a pestszentlőrinci állomáson szerda délelőtt elgázolt a vonat egy embert – közölte a Mávinform az MTI-vel. Azt írták, a helyszínelés ideje alatt a vonatok Vecsés és Pestszentlőrinc között csak egy vágányon közlekedhettek, ezért 30-40 perccel meghosszabbodott a vonatok menetideje.

A helyszínelést már befejezték, a vonatok azóta újra mindkét vágányon járnak. A menetrendszerű közlekedés fokozatosan áll helyre a vonalon.

Szerző
Frissítve: 2018.06.27. 14:52