Drog, hamis rendszám a párját terrorizáló férfinál

Publikálás dátuma
2018.06.30. 16:55
A rendőrökkel már nem tudott keménykedni.
Fotó: police.hu
A 42 éves gyanúsított erőszakkal tartotta maga mellett partnerét: azt mondta, a nő családját is bántani fogja, ha szökni próbál.
Személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés kísérlete, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés és kábítószer birtoklás vétség gyanúja miatt indult eljárás egy 42 éves karancslapujtői lakos ellen. A rendőrség adatai szerint a gyanúsított 2018 májusa és június 14.-e között rendszeresen bántalmazta partnerét: ököllel ütötte arcát és testét, és azzal fenyegetőzött, hogy ha a nő elhagyja őt, akkor családja is pórul jár. A salgótarjáni rendőrök két héttel később, Nógrád megyei otthonában fogták el az agresszort, akiről az is kiderült, hogy nem csak a kapcsolati terror miatt kell felelnie. Lakásában 27 gramm methadon tartalmú drogot, kábítószer fogyasztásához használatos eszközöket találtak; a férfi ráadásul hamis rendszámot szerelt át autójára. A gyanúsítottat kihallgatása után őrizetbe vették - derül ki a rendőrségi közleményből.  
Témák
bántalmazás

Tragédia Almáskamaráson - Megölte neje ismerősét, majd magával is végzett

Publikálás dátuma
2018.06.30. 14:30

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A 48 éves férfi saját vadászfegyverével lőtt.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. június 30-án, 3 óra 26 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Almáskamaráson, egy lakóházban egy férfi engedéllyel tartott vadászfegyverével meglőtte felesége ismerősét - írja a police.hu.  A 46 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A lövést leadó 48 éves férfi a ház udvarán öngyilkos lett.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett miatt nyomozást rendelt el és megkezdte a helyszíni szemlét.  

Házfalnak csapódott egy motoros

Publikálás dátuma
2018.06.29. 19:51
Illusztráció: Shutterstock

Épületfalnak csapódott egy motorkerékpáros péntek délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Méra település Vasút útján - írja a Katasztrófavédelem. A helyszínre az encsi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Az elsődleges információk szerint a balesetben a motorkerékpáros megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

Szerző
Témák
motoros baleset
Frissítve: 2018.06.30. 13:39