Előfizetés

Elakadt egy autó a sínen - Ledarálta a vonat

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.08. 12:49

Fotó: police.hu
Az ügyészségre került az ügy.
Egy vecsési nővel történt a baleset még tavaly novemberben - írja a police.hu. Autójával a Kakucsi úti vasúti átjárón ment volna át, azonban járművével lecsúszott a vasúti pályára, és elakadt. A gépkocsit önerőből nem tudta kiszabadítani. Viszont érkezett a menetrend szerinti személyvonat, és az autónak ütközött. A baleset személyi sérülést nem, azonban az érintett vasúti vonalon a közlekedésben fennakadást és késéseket okozott.
A nőt a rendőrök a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség, valamint gondatlanságból elkövetett közérdekű üzem működésének megzavarása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az iratokat a napokban adták át az ügyészségnek.

Tragikus! A vétlen sofőr halt meg a frontálisan ütköző autóban (fotók)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.08. 09:18

Fotó: police.hu
A szabályosan közlekedő gépkocsi a karambolban kigyulladt, vezetője a helyszínen meghalt, két utasa súlyosan megsérült.
A rendőrség közlése szerint a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset szombaton 18 óra körül a 11-es számú főúton történt. Az eddigi információk alapján egy Mercedes típusú személygépkocsi közlekedett Esztergom irányából, melyben két fő tartózkodott. A járművezető a haladása során az úttest jobb szélére sodródott, majd ellenkormányzott és áttért a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba. Itt összeütközött egy szemből érkező Opel személygépkocsival, amiben hárman tartózkodtak. A jármű kigyulladt, annak vezetője egy 42 éves férfi az életét vesztette a két utas súlyosan sérült. A Mercedes utasa szintén sérült, aki a járműből az ütközést követően kiesett.  

Idős nőket raboltak ki, ezt a férfit keresi a rendőrség

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik annak a férfinak az azonosításához, aki Miskolcon több idős asszonyt kirabolt.
A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi idén április 11. és július 4. között az Avas városrészen, a Csabai kapuban és a Győri kapuban idős asszonyokat támadt meg, akiktől elvette arany ékszereiket. A bűncselekményekkel összefüggésben szükségessé vált egy, a lenti képeken látható férfi azonosítása és kihallgatása. 
A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri a férfit, és tud valamit a tartózkodási helyéről, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú számon, vagy a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.