Előfizetés

Meghalt egy medencébe esett kisfiú Mosonszentmiklóson

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.10. 06:43
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
A szülők mentőt hívtak, de a kisgyerek a kórházba szállítást követően életét vesztette.
Életét vesztette egy kisfiú, aki egy kerti medencébe esett Mosonszentmiklóson – írja a police.hu. A rendőrségre hétfő este érkezett bejelentés arról, hogy egy másfél éves kisgyermek beleesett egy mosonszentmiklósi családi ház udvarán álló medencébe. A szülők azonnal kihívták a mentőszolgálat munkatársait, azonban a kisfiú a kórházba szállítást követően életét vesztette. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a haláleset körülményeit. 

Egy hete nem találják a 13 éves budapesti lányt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.07.09. 19:17
13 éves eltűnt lányt keresnek a rákosmentei rendőrök
Fotó: police.hu
Kiara június 30-án hagyta el rákosmentei otthonát, a rendőrség a lakosság segítségét is kéri felkutatásához.
Kilenc napja tűnt el fővárosi XVII. kerületi lakhelyéről a a 13 éves Nagy Kiara Leila, azóta sem adott életjelet magáról. A kiskorú lányt a rendőrség is keresi és fényképes körözést adtak ki ügyében.
Nagy Kiara Leila 170 centiméter magas. A lány az eltűnésekor fekete trikót, farmer rövidnadrágot és rózsaszín tornacipőt viselt.

A kerületi kapitányság kéri, hogy aki felismeri az eltűnt kiskorút, tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről, az akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. 

Elfogták a szökött rabot

MTI
Publikálás dátuma
2018.07.09. 17:28

Fotó: BVOP
Elfogták azt a férfit, aki hétfő reggel ugrott ki egy rabszállítóból Cegléd közelében - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága délután.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben fogvatartott férfit nagy erőkkel keresték a rendőrök és a büntetés-végrehajtás munkatársai. A férfit a szökéstől számított néhány órán belül a büntetés-végrehajtási szervezet munkatársai fogták el Cegléd belterületén, majd a helyi rendőrkapitányságnak átadták - közölte a büntetés-végrehajtás.