Tragédiával végződött egy közlekedési vita Budapesten

Publikálás dátuma
2018.07.12. 07:46
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Fejsérülést szenvedett egy 76 éves férfi. A kórházba szállítást követően életét vesztette.
A 64 éves érdi H. László vitába, majd dulakodásba keveredett egy idős férfival, aki szóvá tette, hogy a feleségével nem tud a járdán menni, mivel H. László autójának nyitott ajtaja zavarta a gyalogos közlekedést – írja a police.hu. Az eset még szerda délelőtt, a főváros XVIII. kerületében történt. H. László dulakodás közben meglökte a 76 éves férfit, aki a betonra esett és fejsérülés miatt elvesztette az eszméletét. A rendőrök a helyszínen elfogták H. Lászlót. A sértett a kórházba szállítást követően, az orvosi beavatkozások ellenére elhunyt. H. Lászlót halált okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 
Szerző

Halálos baleset történt Újbudán

Publikálás dátuma
2018.07.12. 06:58
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Lámpaoszlopnak ütközött egy autó, a sofőr életét vesztette. A körülményeket vizsgálja a rendőrség.
Lámpaoszlopnak ütközött egy autó szerdán, este tíz óra után a főváros XI. kerületében, a Bozókvár utcában. A baleset következtében a járművet vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit. A helyszíni szemle ideje alatt a Budaörsi útról a 7. számú főútra nem lehetett felhajtani, a forgalmat az M1-M7 autópályára terelték. A szemle már véget ért, az érintett útvonalon zavartalanul haladhat a forgalom.
Szerző

Tűz Csátalján

Publikálás dátuma
2018.07.11. 21:57
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tarló is lángra kapott a Bajához közeli településen.
Egy méhészeti célra használt konténer kapott lángra Csátalja külterületén, Bácsszentgyörgy irányában - írja a katasztrófavédelem. Körülbelül kétszáz négyzetméteren a tarló is égett.
A tűzesethez a bajai és a nagybaracskai hivatásos tűzoltókat riasztották. Este fél 10-re két vízsugárral eloltották a lángokat.
Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.
Szerző
Témák
tűzeset
Frissítve: 2018.07.11. 22:05