Tragédiával végződött egy közlekedési vita Budapesten

Publikálás dátuma
2018.07.12 07:46
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Fejsérülést szenvedett egy 76 éves férfi. A kórházba szállítást követően életét vesztette.
A 64 éves érdi H. László vitába, majd dulakodásba keveredett egy idős férfival, aki szóvá tette, hogy a feleségével nem tud a járdán menni, mivel H. László autójának nyitott ajtaja zavarta a gyalogos közlekedést – írja a police.hu. Az eset még szerda délelőtt, a főváros XVIII. kerületében történt. H. László dulakodás közben meglökte a 76 éves férfit, aki a betonra esett és fejsérülés miatt elvesztette az eszméletét. A rendőrök a helyszínen elfogták H. Lászlót. A sértett a kórházba szállítást követően, az orvosi beavatkozások ellenére elhunyt. H. Lászlót halált okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 
2018.07.12 07:46
Frissítve: 2018.07.12 07:46

Árokba csapódott két autó az 1-esen, öten megsérültek

Publikálás dátuma
2019.01.20 17:26
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A baleset egy előzés közben történt. A rendőrök már feloldották az útlezárást.
Öt ember megsérült egy balesetben az 1-es főúton, Ács térségében vasárnap délután – írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy gépkocsi megkezdte az előtte haladó autó előzését, de a manőver során nekiütközött, majd mindkét jármű árokba csapódott és a tetejére borult. A rendőrök a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett végezték, az érintett szakaszt Komárom felől a 13-as úton, Ács irányából a településen keresztül haladva tudták elkerülni az autósok. Azóta feloldották az útlezárást, így a forgalom 17 óra 35 perctől ismét zavartalanul haladhat.
2019.01.20 17:26
Frissítve: 2019.01.20 18:35

Két férfit állítottak elő a szombati tüntetés után a rendőrök

Publikálás dátuma
2019.01.20 13:32
Képünk illusztráció
Fotó: / Kállai Márton
Garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt intézkedtek.
A szombati tüntetésen egy 37 éves dunakeszi férfi az Echo TV stábját szidalmazta, majd megpróbálta a munkáját végző, a rendezvényről tudósító operatőr kezében lévő kamerát kiütni – írja a police.hu. A rendőrség közleménye szerint a férfit a rendőrök előállították és garázdaság gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Arról is beszámolnak, hogy miután a gyűlés szervezője a rendezvényt befejezettnek nyilvánította, az arról távozók egy csoportja az úttesten haladt és akadályozta a Lánchíd forgalmát. „A rendőrség többször felhívta a csoport tagjainak figyelmét, hogy magatartásuk jogszabályba ütközik és saját testi épségüket is veszélyeztetik. A rendőrség a híd pesti hídfőjénél szemben intézkedett mindazokkal szemben, akik a felszólításnak nem tettek eleget” – teszik hozzá. A közlemény szerint a rendőri intézkedés során a csoport egyik tagja egy intézkedő rendőrt hátulról meglökött, aki a földre esett. Mint írják, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit azonosították a rendőrök és – nem messze az elkövetés helyétől – elfogták. Ezt követően hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt állították elő.
2019.01.20 13:32