Nyakig úszott az adósságban a háromgyerekes szociális munkást megkéselő exrendőr

Publikálás dátuma
2018.07.12 08:35

Fotó: Police.hu/
A biztonsági őrként dolgozó férfit állítólag ki akarták lakoltatni a hiteltartozásai miatt.
Hiteltartozásai miatt ki akarták lakoltatni, és a gyerekeit is elvesztette volna az a 61 éves férfi, aki leszúrt egy gyámügyest Inárcson – írja a Bors. A lap információi szerint a férfi az elmúlt években biztonsági őrként dolgozott. A férfi egyik ismerőse azt mondta: az áldozat többször próbált a családnak segíteni, és szerinte a férfi végső elkeseredésében követhette el tettét. A lap úgy tudja, a leszúrt hivatali dolgozó három gyermek édesanyja volt. Úgy tudják, a férfi többször nyakon szúrta a nőt.
A Blikk információi szerint a férfi korábban rendőrként dolgozott. Négy gyereket nevelt, közülük a legkisebb csak tolókocsival tud közlekedni.
Szerdán mi is beszámoltunk arról, hogy egy férfi a reggeli órákban, ügyintézés során sebesített meg késsel a hivatalban egy nőt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A 61 éves helyi férfit a kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták.

Őrizetben a 61 éves férfi

Őrizetbe vették a 61 éves inárcsi férfit, aki ellen a Pest megyei nyomozók emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást – írja a police.hu. A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

2018.07.12 08:35
Frissítve: 2018.07.12 10:01

Meghalt egy nő, miután leesett egy traktor pótkocsijáról

Publikálás dátuma
2018.09.20 13:59
Illusztráció
Fotó: Getty Images/
Halálos baleset történt Somogyban.
Csütörtök délelőtt 10 óra 30 perc körül Csököly külterületén, egy gazdasági úton közlekedő traktor pótkocsijáról - eddig tisztázatlan körülmények között - leesett egy 53 éves nő, tájékoztat a rendőrség.
A nő a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette,
A történteket a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
2018.09.20 13:59

Tragikus vonatgázolás: négy gyerek halt meg a teherbiciklin

Publikálás dátuma
2018.09.20 11:58
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A dél-hollandiai Oss városában történt szerencsétlenségben még ketten sérültek súlyosan.
Négy gyermek halt meg és ketten súlyosan megsérültek, miután egy gyerekeket szállító teherbicikli és vonat összeütközött a dél-hollandiai Oss városában - írja a helyi sajtóra hivatkozva az MTI. Egy másik gyerek és egy nő, aki valószínűleg a biciklit hajtotta, súlyosan megsérült. Mindketten kórházban vannak.
A rendőrség tájékoztatása szerint a mentőalakulatok a helyszínen vannak, a halottak azonosítása folyik. A baleset oka és pontos körülményei még tisztázatlanok, további tájékoztatást későbbre ígértek.
2018.09.20 11:58
Frissítve: 2018.09.20 12:19