Nyakig úszott az adósságban a háromgyerekes szociális munkást megkéselő exrendőr

Publikálás dátuma
2018.07.12. 08:35

Fotó: Police.hu
A biztonsági őrként dolgozó férfit állítólag ki akarták lakoltatni a hiteltartozásai miatt.
Hiteltartozásai miatt ki akarták lakoltatni, és a gyerekeit is elvesztette volna az a 61 éves férfi, aki leszúrt egy gyámügyest Inárcson – írja a Bors. A lap információi szerint a férfi az elmúlt években biztonsági őrként dolgozott. A férfi egyik ismerőse azt mondta: az áldozat többször próbált a családnak segíteni, és szerinte a férfi végső elkeseredésében követhette el tettét. A lap úgy tudja, a leszúrt hivatali dolgozó három gyermek édesanyja volt. Úgy tudják, a férfi többször nyakon szúrta a nőt.
A Blikk információi szerint a férfi korábban rendőrként dolgozott. Négy gyereket nevelt, közülük a legkisebb csak tolókocsival tud közlekedni.
Szerdán mi is beszámoltunk arról, hogy egy férfi a reggeli órákban, ügyintézés során sebesített meg késsel a hivatalban egy nőt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A 61 éves helyi férfit a kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták.

Őrizetben a 61 éves férfi

Őrizetbe vették a 61 éves inárcsi férfit, aki ellen a Pest megyei nyomozók emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást – írja a police.hu. A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Szerző
Frissítve: 2018.07.12. 10:01

Tragédiával végződött egy közlekedési vita Budapesten

Publikálás dátuma
2018.07.12. 07:46
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Fejsérülést szenvedett egy 76 éves férfi. A kórházba szállítást követően életét vesztette.
A 64 éves érdi H. László vitába, majd dulakodásba keveredett egy idős férfival, aki szóvá tette, hogy a feleségével nem tud a járdán menni, mivel H. László autójának nyitott ajtaja zavarta a gyalogos közlekedést – írja a police.hu. Az eset még szerda délelőtt, a főváros XVIII. kerületében történt. H. László dulakodás közben meglökte a 76 éves férfit, aki a betonra esett és fejsérülés miatt elvesztette az eszméletét. A rendőrök a helyszínen elfogták H. Lászlót. A sértett a kórházba szállítást követően, az orvosi beavatkozások ellenére elhunyt. H. Lászlót halált okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 
Szerző

Halálos baleset történt Újbudán

Publikálás dátuma
2018.07.12. 06:58
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Lámpaoszlopnak ütközött egy autó, a sofőr életét vesztette. A körülményeket vizsgálja a rendőrség.
Lámpaoszlopnak ütközött egy autó szerdán, este tíz óra után a főváros XI. kerületében, a Bozókvár utcában. A baleset következtében a járművet vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit. A helyszíni szemle ideje alatt a Budaörsi útról a 7. számú főútra nem lehetett felhajtani, a forgalmat az M1-M7 autópályára terelték. A szemle már véget ért, az érintett útvonalon zavartalanul haladhat a forgalom.
Szerző