Valaki nagyon haragszik egy vonatra Győrben

Publikálás dátuma
2018.07.31. 08:26
A megrongált vonatablak
Fotó: police.hu
A rendőrség is keresi a személyt, aki kétszer, két különböző helyszínen is megdobált egy győri vonatot.
Berepedt a szerelvény ablaka, amikor egy ismeretlen elkövető május 30-án megdobta a Keleti pályaudvar és Győr között közlekedő, 9204-es számú vonatot.  
A tettes ráadásul nem is egyszer támadt, kétszer rongálta meg ugyanazt a járatot: először akkor, amikor a szerelvény 16:25 körül befutott a győri állomásra – másodjára pedig 17:05 és 17:09 között, amikor a vonat már visszafelé tartott, a Gyömöre-Tét és Szerecseny megállóhelyek között haladt.
Mivel ugyanarról a járatról van szó, nem kizárt, hogy a dobáló egyszerűen felült Győrben a visszainduló a 9204-esre, a Gyömöre- Tét megállóban leszállva pedig előrefutott a sínek mentén, és újra megrongálta az érkező szerelvényt. 
A győri kapitányság körözést adott ki a közlekedés biztonsága elleni bűntettel gyanúsított ismeretlen ellen, azonosításához pedig a lakosság segítségét is kérik: aki tud a bűncselekmény részleteiről, az jelentkezhet a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívhatja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Az informátor hívhatja az ingyenes 06-80-555-111-es „Telefontanú” számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét is.
A talán viccesnek hitt dobálás halálos sebet is okozhatott volna: 1995-ben egy vonatra dobott zúzalékkő ölt meg egy ablakban nézelődő hat éves fiút. Két évvel ezelőtt pedig egy mozdonyvezetőt vakított meg majdnem, amikor a mozdony szélvédőjébe robbanó kődarab a kónyi állomáson.
Szerző

Halálos baleset: ketten ültek egy motoron, amelyik autóval ütközött

Publikálás dátuma
2018.07.30. 21:15
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Még az autó vezetője is sérüléseket szenvedett, teljes a lezárás Andocs közelében.
Összeütközött egy személygépkocsi és egy motorkerékpár Andocs közelében, a Kapoly felé vezető, 6505-ös úton - írja a katasztrófavédelem.
A motorkerékpáron ketten utaztak, az egyikük életét vesztette, a másikukat pedig a mentők vizsgálják. A személyautó vezetője is megsérült.

A hétfő este 9 előtt történt balesetnél a tabi önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsit.
Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.
Szerző

Halálra gázoltak egy négy éves gyereket Csepelen

Publikálás dátuma
2018.07.30. 19:26

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A tragikus baleset Csepelen, a Széchenyi István utca és a Görgey Artúr tér kereszteződésénél történt.
Eddig tisztázatlan körülmények között egy autós elütött egy négy éves gyermeket hétfőn délután a XXI. kerületben a Széchenyi István utca és a Görgey Artúr tér kereszteződésénél. A baleset következtében a gyermek életét vesztette.
A rendőrök a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat a Táncsics Mihály utca és a Kossuth Lajos utca irányába terelték.
Szerző
Frissítve: 2018.07.30. 21:24