ARC;ARC plakátkiállítás;

Zugló fogadja be az ARC plakátkiállítást

Nincs helye a Városligetben a rendezvénynek, és máshol is alig álltak szóba a szervezőkkel.

Új helyet kellett, hogy találjon magának az ARC kiállítás, miután eddigi helyszíne a Városligetben a Liget projekt martaléka lett.

"Több kezünkön tudjuk csak megszámolni, hány budapesti területtel és kezelőjével próbálkoztunk"

- írják Facebook-oldalukon az ARC kiállítás szervezői. Végül, úgy tűnik, megoldódott a plakátkiállítás problémája: szinte 100 százalék - írják -, hogy Zugló befogadja a rendezvényt.

Már egy ideje zajlik az önkormányzat döntés-előkészítése

- adják hírül. A szeptemberben nyitó 18. ARC plakátkiállítás a pályamunkáit egyébként az "UNFAKE! Vedd észre, leplezd le, mutasd meg!" felhívásra várták a szervezők, és 1000-nél többen küldték be munkájukat.

- A februári döntés után több ötlettel és csatornán próbálkoztunk a Városliget Zrt-nél, miután találtunk a Ligeten belül két másik lehetséges helyszínt is, ám ötleteinket mindannyiszor lesöpörték - válaszolta a Népszava megkeresésére Bakos Gábor, az ARC egyik alapítója.

- Más budapesti kerület vezetésével is felvettük a kapcsolatot, miközben egyre inkább szorított minket az idő, pozitív, együttműködő hozzáállást végül Zuglóban tapasztaltunk. Reméljük, hogy a héten megszületik a döntés és a pontos helyszínt is nyilvánosságra hozhatjuk - tette hozzá az alapító.